Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polaganje vijenaca

Jurčić i kapetan Butina zapalili svijeću navijačima

BBB
Slavko Midzor
13.05.2010.
u 15:53

Vodstvo i igrači Dinama predvođeni sportskim direktorom Zoranom Mamićem (Zdravko se nije pojavio) te Bad Blue Boysi danas točno u podne položili su vijence i odali počast ispred spomenika palim navijačima u Domovinskom ratu.

Susret navijača i igrača najbolje je opisao trenutačnu klimu oko Dinama. Samo su se Krunoslav Jurčić i Tomislav Butina došli pozdraviti i porazgovarati s navijačima, a ostali kao da su se bojali zločestih dečki.

– Žalosno je da nas igrači ne pozdravljaju, ne znam zašto nas se se boje. Pa oni su igrači našeg kluba, i što god mislili o nekima od njih, nećemo im sigurno ništa – složili su se navijači.

Bad Blue Boysi su, kako su i najavili, bojkotirali jučerašnju utakmicu.

– Bilo nam je strašno teško donijeti tu odluku, osim toga napravili smo lijepu koreografiju, uložili u nju 20.000 kuna... Osobno mi je bojkot nešto od čega me glava boli, no takva je situacija – rekao je predsjednik udruge Danijel Hrnjak.

Umjesto na utakmicu, Boysi su otišli na misu zadušnicu koja je održana za sve stradale navijače te ozlijeđenog navijača Marija Galića.

– Ne možemo mi u udruzi, gdje nas je 15-ak, kontrolirati 2000 ljudi. Osuđujemo huligane i slažemo se da ih treba oštro kazniti, no treba kazniti i policajce koji prelaze svoje ovlasti, a takvih je bilo mnogo u incidentu 1. svibnja – smatra Hrnjak.

Bad Blue Boysi jučer su zahvalili i Torcidi.

– Zahvaljujem Torcidi, Demonima, Gademzima i svima koji su se solidarizirali s nama – zaključio je Hrnjak.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:28 13.05.2010.

\"na misu zadušnicu koja je održana za sve stradale navijače te ozlijeđenog navijača Marija Galića.\"??? pozdrav vaš zmijicamala

MI
mitar
16:50 13.05.2010.

BBB ima spomenik poginulim navijacima,ne znam imaju li spomenik navijaci kluba koji vas placa drugovi novinari?

OB
-obrisani-
13:39 14.05.2010.

pa da da ih napadnu \"hraqbro\" iza ledja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije