Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆALA NELAGODU

Jugoslavenska legenda posvojila kćer: 'Rekao mi je kad sam imala tri godine, tada je bilo problema'

Foto: Vlade Divac Instagram
1/5
11.04.2024.
u 17:54

Vlade Divac danas radi kao gereralni menadžer u Sacramento Kingsima, a u karijeri je nastupao i za kultne Lakerse

Petra Divac, usvojena kćer legendarnog jugoslavenskog i srpskog košarkaša Vlade Divca, ispričala je detalje o odrastanju i problemima zbog činjenice da nije biološka kći svojih roditelja, piše srpski portal Kurir. Petra je opisala djetinjstvo u kojem je na najbolji mogući način prihvaćena od svih članova obitelji, kao i kako je odrastala i kako je odgajana od strane slavnog košarkaša Vlada Divca i njegove supruge Ane.

GALERIJA Legendarni jugoslavenski i srpski košarkaš Vlade Divac

1/3

- Sada s 25 godina, mogu reći da lako pričam o tome. S ponosom pričam o tome. Međutim, u mom sedmom, osmom razredu, kada se pročulo, s jedne strane pubertet i ne valjaš sam sebi, a ne ovako nešto. Tada sam imala malo problema, ljudi su mi postavljali pitanja, a ja nisam željela da me pitaju bilo šta vezano za činjenicu da sam usvojena. Uvijek sam potvrđivala, o tome se pričalo kako je to velika gesta. Sada mi nije problem o tome govoriti, došla sam u neke zrele godine - rekla je Petra o tome da je usvojena. 

VEZANI ČLANCI:

- Govorili su da su mene usvojili da bi to dobro izgledalo u novinama, da sam ja uvijek crna ovca u obitelji i da zato što ja nisam njihovo biološko dijete, da mene neće isto voljeti. Mislim samo da čuješ da nisi biološko dijete roditelja, nelagodno ti je. Mene su najviše zezali da ja nikada neću biti kao moja braća, uvijek ću biti drugačija od njih jer ja sam usvojeno dijete. I novine uvijek tako pišu, kada objava nešto ne predstave nas kao 'Luka, Matia i Petra', nego 'Luka, Matia i usvojena kćer'. Uvijek je u naslovu 'usvojena kćer Vlade Divca'. To jest dio mene, ali me ne definira kao osobu - ispričala je o kasnijim problemima. 

Također je otkrila kako nema namjeru jednog dana pronaći svoje biološke roditelje, ali im ništa ne zamjera. 55-godišnji Vlade Divac danas radi kao gereralni menadžer u Sacramento Kingsima, a u karijeri je nastupao i za kultne Lakerse

Komentara 6

DA
Davor80
08:53 12.04.2024.

Kada će nešto o dobrotvoru, humanisti Savi Štrbcu? On je isto nas drugar

Avatar marela
marela
07:22 12.04.2024.

Oduvijek je me među djecom bilo raznih oblika zlostavljanja. Mene su u razredu u osnovnnoj skoli maltretirali zato sto mi se majka preudala,a bilo je to prije 40 godina....

Avatar barba_arba
barba_arba
18:38 12.04.2024.

Bio deklarirani 4

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije