Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Jugaš Vincenzo Renzuto uoči Budimpešte: Mađari igraju na rubu dopuštenog

Jug CO - Olympiacos
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
28.02.2018.
u 15:56

Jugov trener Vjeko Kobešćak moći će u ovoj utakmici računati na Talijana Vincenza Renzuta koji je zaliječio ozljedu ramena

Vaterpoliste Juga u devetom kolu Lige europskih prvaka očekuje zanimljivo gostovanje u Budimpešti. U srijedu u 20.30 sati (Arenasport) suparnik će im biti domaći OSC. Kako su peti na tablici, jugaši bi morali dobiti ovu utakmicu žele li se plasirati na Final Eight u Genovi.

Jugov trener Vjeko Kobešćak moći će u ovoj utakmici računati na Talijana Vincenza Renzuta koji je zaliječio ozljedu ramena.

– Vjerujem da će to biti fizički jaka utakmica s puno žestokih dvoboja. Mađari igraju na rubu dopuštenog, a ključ utakmice bit će u obrani. Zaigramo li kao protiv Olympiakosa, možemo se nadati pozitivnom rezultatu iz Budimpešte – kaže Renzuto, trostruki strijelac iz prve utakmice protiv OSC-a u Gružu.

Len je jučer službeno priopćio da će se završni turnir novopokrenute Europske lige reprezentacija održati u Rijeci od 5. do 8. travnja. Tu smo dobro iskoristili suparništvo Talijana i Mađara, i jedni i drugi htjeli su domaćinstvo pa ga je Len dodijelio nama. Hrvatska će se u skupini B prvi dan, u četvrtak, sučeliti s Francuskom, u petak će nam suparnik biti Crna Gora, a u subotu Srbija. U skupini A su Mađarska, Španjolska, Italija i Grčka. Pobjednici skupina u nedjelju će igrati za zlato, drugoplasirani za broncu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije