Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKA LIGA

Jug uvjerljiv u Zagrebu za nastavak velikog niza

Mladost Jug Vaterpolo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
21.02.2018.
u 21:47

U ostalim dvobojima u Rijeci su Primorje i Mornar odigrali 7:7, POŠK je u Splitu pobijedio Partizan s 6:4, dok je splitski Jadran u gostima kod Primorca igrao 8:8.

U derbi susretu 13. kola Jadranske lige u Zagrebu su vaterpolisti Juga CO slavili protiv Mladosti s 10:5

U dvoboju prve i druge momčadi lige Dubrovčani su do pobjede došli tek u drugom dijelu. Zagrepčani su se dobro držali u prve dvije četvrtine, kada su zaostajali samo jedan gol, a Jug je preostale dvije četvrtine dobio s po 3:1. 

Luka Bukić je zabio dva gola za Mladost, a Loren Fatović čak četiri za Jugaše. 

U ostalim dvobojima u Rijeci su Primorje i Mornar odigrali 7:7, POŠK je u Splitu pobijedio Partizan s 6:4, dok je splitski Jadran u gostima kod Primorca igrao 8:8. 

Na ljestvici vodi Jug s maksimalnih 39 bodova, Mladost je druga s 31, a Jadran Carine su treće s 29 bodova.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije