Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARTIZAN-JUG 7:8

Jug u finalu Lige prvaka! Miho: Tek nas čeka pravi posao

vk primorje vk jug (1)
Igor Kralj/Pixsell
31.05.2013.
u 18:13

Jugaši sada čekaju boljeg iz susreta Crvena zvezda -Barceloneta, a finale je u subotu u 20.15

Vaterpolisti dubrovačkog Juga igrat će u subotu u 20.15 sati u finalu završnog turnira Lige europskih prvaka koji se održava u Beogradu. U polufinalnom dvoboju Dubrovčani su teže od očekivanoga pobijedili Partizan, treću momčad u prvenstvu Srbije, sa 8:7. Igrači hrvatskog prvaka od početka su bili u vodstvu, često i s dva pogotka razlike, ali kad su trebali otići na plus tri promašivali su izgledne prilike. Ivović je iz mrtve šanse mogao dovesti Jug u vodstvo s 5:2, a Azevedo u sličnoj situaciji propustio je povisiti na 7:4.

Pružila se tako prilika Partizanu da u posljednjim napadima možda i izjednači, ali to se ipak nije dogodilo. Jugaši su obranili svoju pobjedu i poslije na miru čekali suparnika u finalu a to će biti bolji iz utakmice između Crvene zvezde i Barcelonete.

- Propustili smo priliku odlijepiti se na tri pogotka razlike u trećoj četvrtini, ali zbog toga je ova naša pobjeda još veća. U nedjelju nas zasigurno očekuje teži posao, ali mi smo spremni - kazao je Miho Bošković.

Nikola Janović, strijelac prvog i posljednjeg Jugova pogotka, pridodao je:

- Bila je tvrda utakmica, ali mi smo cijelo vrijeme kontrolirali rezultat a to je najvažnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije