Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HRVATSKA MI JE BLIŽA'

Izbornik Srbije: Braćo Hrvati, pomozite nam!

Srbija rukomet
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
21.01.2018.
u 17:20

- Ne bih imao ništa protiv ni da pomognemo Hrvatskoj da se kvalificira u polufinale kroz naš rezultat.

Izbornik srbijanske rukometne reprezentacije Jovica Cvetković najavio je sutrašnji meč s Francuskom (18:15) u drugom kolu Europskog rukometnog prvenstva.

Srbima taj susret ne znači previše jer nemaju šanse proći u polufinale. No, mogu iznenaditi Francusku i tako pomoći Hrvatskoj pa se Cvetković nada podršci navijača u Areni Zagreb.

Srbija rukomet
1/20

- Francuzi su protiv Švedske imali puno problema usprkos pobjedi. Nije im sve išlo kako su zamišljali. To se vidjelo na licima i potezima. Oni su svjetlosnim godinama ispred nas, ali imaju svojih slabosti - rekao je Cvetković i dodao:

- Očekujem da će nas hrvatska braća podupirati. Iskreno to očekujem. Svi su svjesni naše snage u odnosu na Francusku. Nama je bitna podrška. Učinit ćemo sve što je do nas da spasimo svoj obraz što je sasvim normalno. Ne bih imao ništa protiv ni da pomognemo Hrvatskoj da se kvalificira u polufinale kroz naš rezultat. Oni su mi bliži nego Francuzi jer su na braniku rukometa koji je kreativan što izazva emocije. Hrvatima će dobro doći da izmorimo Francuze. Ne izlazimo na parket samo da odigramo utakmicu, već da damo sve od sebe.

Komentara 93

Matan Špalatrin
18:00 21.01.2018.

Meni su srbi zapalili kuću i protjerali me na 4 g.,meni braća nisu i nikad neće biti.

DU
Deleted user
17:47 21.01.2018.

ovo medijsko forsiranje..o bratstvu i jedinstvu..govori koliko su hr mediji u rukama..petokolonasa i jugonostalgicara..za umrit od smija..balkanci ostaju balkanci..zato do slovenske granice i stop.

Avatar rubinet
rubinet
17:51 21.01.2018.

nismo im bili braća kad su nam ono učinili u Domovinskom ratu... koje ono? zločine..da ne nabrajam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije