Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Vrlić:

Moramo zaustaviti centre Szolnoka - Vargu i Vamosa

Josip Vrlić
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
15.04.2016.
u 11:09

Josip Vrlić iza sebe ima zaista odličnu sezonu. Potvrda toga je i nagrada za najboljeg igrača na nedavno završenom finalnom turniru Regionalne lige.

Povodom utakmice 8. kola Lige prva Szolnok - Jug CO, u klupskim prostorijama na bazenu u Gružu održana je konferencija za novinare na kojoj su se nazočnim novinarima obratili direktor Kluba Ognjen Kržić, trener prve momčadi Vjekoslav Kobešćak te centar Josip Vrlić. Konferenciju je otvorio direktor Ognjen Kržić i u ime Kluba pozdravio nazočne novinare te riječ prepustio dvojcu Kobešćak – Vrlić.

'Očekuje nas teška utakmica protiv fantastične momčadi, aktualnog prvaka Mađarske i momčadi s kojom se borimo za drugu mjesto u skupini Lige prvaka. Iako sam mišljenja kako de ovo biti jedan zaista težak Final six i kako pozicija s koje kreneš na njega neće biti presudna. Szolnok je dobro pokriven na svim pozicijama kako s mađarskim tako i sa srpskim reprezentativcima te Australcem Youngerom koji je igrao kod nas. Možda su najranjiviji na bekovskim pozicijama što otvara prostor našim centrima koji igraju fantastično čitavu sezonu.' kazao je Kobešćak.

O sastavu za Szolnok, Kobešćak kaže: 'Felipe Perrone sigurno neće igrati ovu utakmicu, ostali su svi na broju i spremni čekaju početak.'

Josip Vrlić iza sebe ima zaista odličnu sezonu. Potvrda toga je i nagrada za najboljeg igrača na nedavno završenom finalnom turniru Regionalne lige.

'Dosta sam često u karijeri igrao protiv mađarskih klubova i svaki puta je bilo iznimno teško. Pogotovo protiv momčadi kakav je Szolnok koji svojim igrama opravdava ulogu jednog od favorita za osvajanje Lige prvaka. Ako budemo uspjeli zaustaviti njihove centre te Denesa Vargu i Vamosa možemo se nadati pozitivnom rezultatu.'

Jugaši na put kredu sutra ujutro zrakoplovom za Zagreb potom autobusom za 450 kilometara udaljeni Szolnok. Nakon sedam odigranih kola, Pro Recco i Jug CO vodedi su na tablici skupine B sa šesnaest bodova, slijedi Szolnoki s petnaest, OSC s devet, Partizan sa šest dok je Galatasaray bez bodova.

Utakmica Szolnok - Jug CO na programu je u subotu 16. travnja u 18,30 sati, a izravan prijenos moći ćete pogledati na programu Arenasport.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije