Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO UGOVOR

Josip Mišić umjesto u Dinamu završio u Rijeci

Josip Mišić
Davor Javorovic/PIXSELL
31.12.2014.
u 15:26

- Presretan sam što sam došao u klub koji piše ovako lijepu nogometnu priču. Nadam se da ću ovdje napredovati još više i stasati u boljeg igrača - rekao je Mišić.

Josip Mišić, donedavni veznjak Osijeka, novo je pojačanje Rijeke. 20-godišnji nogometaš s riječkom je momčadi potpisao ugovor na 2,5 plus dvije godine.

- Presretan sam što sam došao u klub koji piše ovako lijepu nogometnu priču. Nadam se da ću ovdje napredovati još više i stasati u boljeg igrača. Čuo sam od mnogih da je trener odličan, da ću od njega puno naučiti i pokušat ću se nametnuti za mjesto u momčadi. Ciljevi? Puše se za vrat Dinamu, u igri smo za Kup i sigurno će biti puno dobrih utakmica i izazova koji su pred nama. U novoj godini samo neka bude zdravlja, a za ostalo ćemo se već potruditi - rekao je Mišić.

Mišić je prvo pojačanje Rijeke u zimskoj prijelaznom roku.

- Zadovoljni smo Josipovim dolaskom. Doveli smo jednog od najtalentiranijih igrača u svojem godištu i mladog reprezentativca koji će kod nas sigurno pokazati svoj potencijal – rekao je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

Mišić je s Bornom Barišićem trebao prijeći u Dinamu, no Zdravko Mamić se povukao iz posla jer su se navijači Osijeka usprotivili tom transferu.

>> Kramarić će u Chelseaju zarađivati upola manje nego što bi u Leicesteru

Komentara 2

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
18:01 31.12.2014.

Takvog igrača imo tu u krugu Valpovštine na tone,da nešto vrijedi nebi dozvolio da mu klub tako igra i prolazi ---- Sretna nova 2015..

Avatar Vila-Velebita
Vila-Velebita
15:50 31.12.2014.

hehe Mamić = Mišković

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije