Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar Rudeša

Josip Čondrić na meti Dinama, htio bi ga i Sochaux

Josip Čondrić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
17.06.2018.
u 23:43

Čondrić je dijete Rudeša, a posljednjih pet godina branio je za HAŠK, Trešnjevku i Bistru.

Josip Čondrić, jedna od glavnih karika igre Rudeša u prošloj sezoni, uskoro bi mogao promijeniti sredinu. Talentirani vratar mogao bi krenuti put francuskog Sochauxa, kluba koji je odnedavno filijala španjolskog Alavesa. 

No, već neko vrijeme ovaj je vratar na meti Dinama koji je, čini se, također ozbiljno zagrizao. 

Čondrić je dijete Rudeša, a posljednjih pet godina branio je za HAŠK, Trešnjevku i Bistru. U Rudešku cestu 25 vratio se početkom 2017. iz Zagreba. Ušao je s Rudešom u Prvu HNL, u listopadu prošle godine spremno je prihvatio ulogu prvog vratara i od tada je nije ispuštao. U prošloj je sezoni imao dosta sjajnih izvedbi i zanimanje ozbiljnijih nogometnih sredina logičan su slijed događaja. 

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kupatilo
02:42 18.06.2018.

ma dajte molim vas.Golmat za treceligaša da bude Dunamov golman Pa Dinamo ima tri izvrsna gilmana.Livakovica Zagorca koji je i najbolji i Sempera.Stace im jos moja baba.Bolje da kupe nekog beka iz bosne kojice biti kosilica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije