Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE KRITIKE

Još jedna ikona žestoko po izborniku. Smatra ga glavnim krivcem: 'Najavio je Formulu i razbio bolid'

Koeln: Konferencija za medije hrvatske rukometne reprezentacije
Sanjin Strukic/PIXSELL
23.01.2024.
u 16:16

Legendarni Nikša Kaleb, inače sukomentator na RTL televiziji označio je izbornika Gorana Perkovca kao najvećeg krivca za ovaj debakl u Njemačkoj.

Hrvatska rukometna reprezentacija doživjela je debakl protiv Islanda koji nam je nanio prvi poraz na velikim natjecanjima, iako smo se nadali pobjedi i produžetku nade u polufinale Europskog prvenstva. Islanđani su igrali bez ponajboljih igrača, ali i to je bilo dovoljno da nam uzmu bodove i izbace nas iz turnira. 

GALERIJA Hrvatska se raspala protiv Islanda i ispala s Eura

Koeln: Konferencija za medije hrvatske rukometne reprezentacije
1/11

Legendarni Nikša Kaleb, inače sukomentator na RTL televiziji označio je izbornika Gorana Perkovca kao najvećeg krivca za ovaj debakl u Njemačkoj. 

- Nažalost, zvuči sarkastično, prvi smo samo u jednoj stvari na prvenstvu, a to je po izgubljenim loptama. Međutim, kako je izbornik rekao da on preuzima odgovornost, sva pitanja bi trebala ići prema njemu. Meni je žao, jako mi je teško, mogu samo zamisliti kako je tek igračima kad uzmemo u obzir da je Island igrao bez najboljeg igrača na ovom turniru, bez Magnussona, da je Gislason dobio crveni karton, da im se Smarason ozlijedio, da nije bilo ni njega i tako polovičan Island nas pobijedi. Vidimo da puno toga ne štima u našoj ekipi. Izbornik je najavljivao Formulu 1, dobio je bolid u ruke i mislim da je on najviše razbio taj bolid - rekao je Kaleb. 

VEZANI ČLANCI:

- Kao dvostruki olimpijski pobjednici bio bi za nas veliki udarac da se ne pojavimo na Olimpijskim igrama, prvenstveno zbog našeg rejtinga. Druga je stvar zbog naše baze jer i o rezultatima reprezentacije i klubova, kojih je malo, ovisi to što gubimo djecu koja su zainteresirana za rukomet i jednostavno moramo vidjeti što je sad naš prioritet. Je li to sređivanje odnosa u reprezentaciji? Je li to novi izbornik ili novi igrači? - poručio je Nikša. 

Komentara 7

Avatar razbojnik404
razbojnik404
16:25 23.01.2024.

Vrlo jasne riječi gospodina Kaleba! Mnogi su i u ozbiljnim novinama komentirali kako je Perkoviću dodijeljen preveliki zalogaj. Danas znamo da je taj zalogaj bio jednostavno puno, puno prevelik za nekoga s tako skučenim trenerskim mogućnostima.

Avatar dosadno
dosadno
17:09 23.01.2024.

Osobno smatram, i igrače i stručni stožer i Savez, najmeritornije će ocijeniti konačni rezultat - naš plasman na ovo ili ono mjesto. A onda će svi učesnici ovoga debakla biti u prilici pokazati svoj, prije svega OSOBNI dignitet. Jer...ovo je institucija rukometne reprezentacije koja ja KRVAVIH koljena izgradila respekt. Ne samo za svoju, nego i generacije koje dolaze iza njih. I nitko nema pravo, pa niti sadašnji izbornik koji se zlatnim slovima upisao u taj respect, ne snositi posljedice za prosipanje tog respecta. A ovo JE sramotno prosipanje ugleda reprezentacije. Pa neka se i igrači i prije svih izbornik, koji je bio JAAAKO kritičan spram svog prethodnika, zamisle. Nakon ovakvih poraza od Madžarske i Islanda, meni osobno SE ČINI (IMHO) da je pitanje kakva je kemija uopće između izbornika i igrača. Nadam se da postoji. Ukoliko je nema - piši propalo.

B2
bordon 2
17:04 23.01.2024.

O čemu mi pričamo. Ne mogu izvesti najobičnije orebrojavanje kad imaju igrača više. To bi trebali i bez izbornika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije