Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILIJUNSKI IZNOS

Jordanove tenisice oborile svjetski rekord: Ne postoje skuplje na cijelom svijetu!

Michael Jordan sa suprugom Yvette u pratnji zaštitara prošetao Dubrovnikom
Grgo Jelavic/PIXSELL
25.10.2021.
u 22:13

- Predstaviti revolucionaran i važan par tenisica na ovoj posebnoj aukciji u Las Vegasu dodatno učvršćuje snagu i široki doseg zajednice prikupljanja tenisica - rekao je voditelj aukcije Brahm Wachter

Do sad smo Michaela Jordana i svjetske rekorde najčešće povezivali s košarkom u kontekstu rekorda, sad je na povezan i s jednom rekordnom aukcijom.

Par njegovih Nike Air Ship tenisica koje je nosio na utakmici Bullsa i Nuggetsa iz 1984. postao je najskuplji prodani par tenisica na svijetu, najvrjedniji komad obuće u povijesti, prodan za 1.5 milijuna dolara! Bitno je naglasiti da su iste jedne od modela po kojima se krojio danas megapopularni Nike Air Jordan, povodom kojeg je Michael Jordan lansirao vlasititi brend.

 

 

Prodan je na aukciji u Las Vegasu, a Jordan ih je nakon te utakmice poklonio jednom dječaku koji je tada skupljao lopte. Kupio ih je kolekcionar Nick Fiorella

- Predstaviti revolucionaran i važan par tenisica na ovoj posebnoj aukciji u Las Vegasu dodatno učvršćuje snagu i široki doseg zajednice prikupljanja tenisica - rekao je voditelj aukcije Brahm Wachter. 

 

Komentara 2

Avatar whitesox
whitesox
16:58 29.10.2021.

Laž!!Jay Z -jeve su prodane za 1.800.000 usd

Avatar Tombstone
Tombstone
22:14 25.10.2021.

Zavoravili ste spomenuti iznos?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije