Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenula žetva

Joković u Superkupu stigao do jubilarnog trofeja! Pogodite kojeg?

Maro Joković
Reuters/Pixsell
21.11.2022.
u 11:39

U prvom hrvatskom Superkupu, odigranom u nedjelju navečer u Zadru, Dubrovčani su, kao hrvatski prvaci, nadjačali splitski Jadran, osvajača Kupa, s 14:11

Vaterpolisti Juga AO osvojili su prvi trofej u novoj sezoni. U prvom hrvatskom Superkupu, odigranom u nedjelju navečer u Zadru, Dubrovčani su, kao hrvatski prvaci, nadjačali splitski Jadran, osvajača Kupa, s 14:11 (3:5, 5:2, 3:2, 3:2).

Četiri pogotka za Jug postigao je Maro Joković, koji je poslije (iz ruku Ratka Rudića) dobio i nagradu za najboljeg igrača superfinala, a ostali strijelci za pobjedničku momčad bili su: Fatović (2), Lazić (2), Kakaris (2), Grgurević (2), Biljaka i Kržić. Dok je u suparničkim redovima najučinkovitiji bili Marinić Kragić i Šetka s po tri pogotka.

Jokoviću je to bio jubilarni 60. trofej u karijeri (40 s klubovima, 20 s reprezentacijom) i on je sada jedan od najtrofejnijih ne samo hrvatskih vaterpolista nego i hrvatskih sportaša.

Sljedeći sraz jugaša i jadranaša očekuje se u finalu Hrvatskoga kupa, završni turnir igra se u Zagrebu 7. i 8. prosinca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije