Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESI NAKON ISPADANJA

Jokić razmišlja o oproštaju od Srbije? 'Nitko nije želio na Hrvatsku, poraz bi prouzročio tektonski poremećaj'

EuroBasket Championship - Round of 16 - Serbia v Italy
Annegret Hilse/REUTERS
13.09.2022.
u 11:01

Hrvatska je identičnim porazom od Finske također ispala s Eurobasketa, a budućnost je vrlo neizvjesna i tmurna

Srbija je šokantno ispala već u osmini finala Eurobasketa od najugodnijeg iznenađenja prvenstva, Italije. 

Iako su bili među prvim favoritima, ne samo za medalju nego i za europski naslov, srpski košarkaši u ranoj fazi natjecanja oprostili su se od borbe za europski tron. Izbornik Pešić nije stigao s ostatkom ekspedicije u Srbiju, nego je iz Berlina produžio prema Münchenu, uskoro se očekuje njegovo očitovanje. 

– Imali smo prelaganu skupinu i tu je bilo nekakvo kalkuliranje. Kao, idemo sada izgubiti od Poljske. Lakše je to reći nego učiniti, skoro nemoguće. Ne treba se to događati, jedino da smo odmarali Nikolu Jokića, ali pričali smo o tome… Nitko nije htio Hrvatsku. Da smo izgubili od Poljske, išli bi na Hrvatsku, što bi to onda bilo?! Tektonski poremećaj. Tek tada bi svi rekli: "Htjeli ste, evo vam sada!"– rekla je legenda srpske košarke Miroslav Berić u podcastu "S Lukom i Kuzmom". 

Tamošnji mediji pišu o navodnom oproštaju najboljeg igrača Nikole Jokića. NBA zvijezdi, 27-godišnjaku, navodno je ''puna kapa svega'' i nema motivacije nastaviti nositi reprezentativni dres. 

– Takav je mentalitet u Srbiji. Mi ne volimo sport, ne volimo košarku, mi volimo pobjeđivati. Svi bismo voljeli zlato, svi bismo voljeli medalju, ali to je stvarno jako daleko – požalio se Jokić prije početka priprema za Eurobasket. 

>> Hrvatska u infarktnom finalu svladala Mađarsku i postala prvak Europe!

Komentara 4

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
10:53 14.09.2022.

Jokić nemre razmišljati o oproštaju od Srbije jer ionako živi, zarađuje i cure obrađuje u Denveru gdje je njegov dom za kojega nije spreman jer ipak on nije baljanski štovatelj zločinaca i zlotvora.

ZL
zlatnik11
12:20 13.09.2022.

Kalkulanti. I oni i mi. Ne znaš tko se više boji. Božja pravda sustigla obje reprezentacije

Avatar Moodleen
Moodleen
17:57 13.09.2022.

... jokić razmišlja o....!! A kad to, i sa čime, zapadni turčini razmišljaju? Ni ovi u hartiji ne razmišljaju da nas njihovi zemljaci NE zanimaju i da neće biti plaće u HRVATSKIM kUnama ako budu civilizaciju davili, davili, davili... aa o ljudima pisali samo kad se zabune. Postoje i drugi portali, kaj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije