Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OPROSTA

Jesu li pretjerali? Zbog kritiziranja sudaca kažnjen s čak 500 tisuća dolara!

Mark Cuban
Foto: Ron Sachs/DPA/PIXSELL
1/3
06.03.2020.
u 23:12

Povjerenik lige Adam Silver usto je i odbacio protest Mavericksa kojega su uložili na utakmicu jer su smatrali kako koš centra Hawksa Johna Collinsa u završnici utakmice nije bio regularan

Vlasnik američke profesionalne košarkaške NBA momčadi Dallas Mavericksa Mark Cuban kažnjen je sa 500,000 dolara zbog kritiziranja sudaca nakon 107-111 poraza njegove momčadi od Atlanta Hawksa u utakmici igranoj 22. veljače.

Povjerenik lige Adam Silver usto je i odbacio protest Mavericksa kojega su uložili na utakmicu jer su smatrali kako koš centra Hawksa Johna Collinsa u završnici utakmice nije bio regularan.

"Odmah po završetku utakmice gospodin Cuban je prišao sucima vrteći glavom i protestirajući verbalno. To je drugi put kako se ušao na teren kako bi osporavao sudačke odluke. Nakon utakmice je u izjavama novinarima te u svojim komentarima putem društvenih mreža bio vrlo kritičan te na osobnoj razini ponižavao ligu i suce", objavila je liga u objašnjenju kazne.

Cuban je tijekom posljednjih 20 godina, koliko je vlasnik Mavsa, ukupno platio tri milijuna dolara kazni.
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LisaII89
LisaII89
17:25 07.03.2020.

Sharon, 18. bxes.xyz/d962097

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije