Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Houston, imate problem! Zubac odigrao maestralnu utakmicu protiv Rocketsa

Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
06.03.2020.
u 09:34

Zubac je na terenu proveo 20 minuta i u tom je vremenu uz stopostotan šut iz igre (6/6) zabio 17 koševa te pridodao tome 12 skokova i jedan blok

Svladavši u gostima Houston Rocketse, LA Clippers su sinoć upisali šestu pobjedu zaredom, a hrvatski košarkaš Ivica Zubac odigrao je odličnu utakmicu i upisao svoje sedmi double-double sezone.

Zubac je na terenu proveo 20 minuta i u tom je vremenu uz stopostotan šut iz igre (6/6) zabio 17 koševa te pridodao tome 12 skokova i jedan blok.

Kawhi Leonard je bio najbolji strijelac Clippersa sa 25 ubačaja, a Montrezl Harrell je također upisao double-double sa 19 koševa i deset skokova. 

Kod Houstona najbolji je bio Russell Westbrook sa 29 ubačaja i 15 skokova, dok je James Harden ubacio samo 16 koševa. 

Toronto Raptors su sa 121:113 svladali Golden State Warriorse za koje je prvi put nakon listopada kada je slomio ruku zaigrao Stephen Cury. 

Raptorse je predvodio Norman Powell sa 37 koševa. Kyle Lowry je dodao 26 koševa i deset asistencija, a Serge Ibaka 13 koševa i 13 skokova.

Curry je odigrao 27 minuta i zabio je 23 koša za Golden State. Dragan Bender je na terenu proveo 16 minuta i ubacio tri koša (šut iz igre 1/6, trice 0/3) uz pet skokova i četiri asistencije. 

U preostale dvije utakmice koje su sinoć igrane Denver Nuggets su sa 114:112 svladali domaće Charlotte Hornets, a pobjedu im je osigurao Jamal Murray koji je zabio koš šest sekundi prije kraja, dok su Philadelphia 76ers sa 125:108 bili bolji od Sacramento Kinga. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije