Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spavaj mirno...

Jermaine Defoe se dirljivim pismom oprostio od malog Bradleyja

Bradley Lowery
Foto: Reuters/Pixsell
08.07.2017.
u 23:09

Priča malog navijača Sunderlanda dirnula je mnoga srca, a nekima promijenila život. Bivši kapetan crnih mačaka Jermaine Defoe je postao Bradleyjev junak

Šestogodišnji Bradley Lowery izgubio je bitku s teškom bolešću. Priča malog navijača Sunderlanda dirnula je mnoga srca, a nekima promijenila život. Bivši kapetan crnih mačaka Jermaine Defoe je postao Bradleyjev junak.

Uoči kvalifikacije utakmice s Litvom prije nekoliko mjeseci Defoe je zajedno s malim Loweryjem poveo englesku reprezentaciju na teren. Pun Wembley skandirao je Bradleyju koji je zagrlio svog idola. 

"Maleni moj, jako ćeš mi nedostajati. Hvala ti na nevjerojatnim trenucima. Nikad neću zaboraviti kako si me gledao kad smo se prvi put sreli, tu istinsku ljubav u tvojim slatkim očima."

Bradley Lowery
1/9

"Teško je riječima opisati koliko mi je značio taj klinac. Način na koji je izgovarao moje ime, njegovi osmjesi kad mu je prilazila kamera kako bi ga snimila kao malu superzvijezdu. Tvoja hrabrost inspirirat će me do kraja života. Promijenio si me kao čovjeka, Bog te ima u svojim rukama, ali ja te imam u svom srcu. Spavaj mirno, maleni moj, najbolji prijatelju" napisao je Jermain Defoe, sada igrač Bournemouthu, koji je posljednjih godinu i pol dana većinu slobodnog vremena provodio s Bradleyem.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije