Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILIĆEVE ŠPICE

Jelavić: Nema napetosti među nama napadačima

Mandžukić Jelavić (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/11
29.05.2012.
u 15:25

– Ovo je ostvarenje mojih snova, kao klinac sanjao sam da ću jednoga dana igrati za svoju zemlju na takvom natjecanju – rekao je Mandža

Prije nego je Bilić ponudio popis igrača za Euro, s novinarima su kratko razgovarali i napadači Mario Mandžukić i Nikica Jelavić. Mandžukić se napromašivao u Neubergu, no nije zbog toga zabrinut:

– Zadovoljan sam svojom igrom, a golove ću sigurno zabijati kada to bude potrebno.

Postoji li napetost između vas četvorice napadača?

– Ne, nema napetosti, ni nervoze. Svi smo dobri i možemo mnogo dati ovoj reprezentaciji. Najvažniji je momčadski cilj, svi moramo biti u službi momčadi. Bilo bi, jasno je, lijepo da budem najbolji strijelac Eura, ali draže bi mi bilo da zabijem samo gol ili dva, a da Hrvatska osvoji naslov – rekao je Jelavić.

Obojici je to prvo veliko natjecanje, Mandžukić kaže:

– To je ostvarenje mojih snova, kao klinac sanjao sam da ću jednoga dana igrati za svoju zemlju na takvom natjecanju. I zato jedva čekam da Euro počne – rekao je Mandžukić, a Jelavić je dodao:

– Ovo je za mene velik izazov, ne osjećam nikakav pritisak i nadam se da ćemo biti pravi na Euru...

Komentara 3

Avatar GeniKameni
GeniKameni
23:17 29.05.2012.

Do kada ce Hercegovci i Bosanci svojim talentom promovirati Otrovnu Kiflicu? Mi njima drzavu i promociju a oni nama sotoniziranje i demoniziranje! Takav \"ugovor\" ne postoji nigdje u svemiru, to treba raskinuti sto je moguce prije, jednom i zauvijek.

Avatar mohito
mohito
06:56 30.05.2012.

@genikameni...nisu tebi samo geni kameni - ti bi mogal komotno glavom zakucavat cavle....

Avatar GeniKameni
GeniKameni
10:53 30.05.2012.

30.05.2012. u 06:56h mohito je napisao/la: --------------------------------------------------------------------------------------------------- Nije losa ideja, pod uvjetom da cavli idu u hrvatske otrovne, komunisticke glave. Ukucavao bih cavle dan i noc...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije