Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILIĆEVE ŠPICE
Povratak na članak

Jelavić: Nema napetosti među nama napadačima

– Ovo je ostvarenje mojih snova, kao klinac sanjao sam da ću jednoga dana igrati za svoju zemlju na takvom natjecanju – rekao je Mandža

Komentari 3

Avatar GeniKameni
GeniKameni
23:17 29.05.2012.

Do kada ce Hercegovci i Bosanci svojim talentom promovirati Otrovnu Kiflicu? Mi njima drzavu i promociju a oni nama sotoniziranje i demoniziranje! Takav \"ugovor\" ne postoji nigdje u svemiru, to treba raskinuti sto je moguce prije, jednom i zauvijek.

VL
Avatar mohito
mohito
06:56 30.05.2012.

@genikameni...nisu tebi samo geni kameni - ti bi mogal komotno glavom zakucavat cavle....

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
10:53 30.05.2012.

30.05.2012. u 06:56h mohito je napisao/la: --------------------------------------------------------------------------------------------------- Nije losa ideja, pod uvjetom da cavli idu u hrvatske otrovne, komunisticke glave. Ukucavao bih cavle dan i noc...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.