Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE LI KAPETAN?

Je li Modrićev potez nakon izlaska označio oproštaj poslije Lige nacija? Navijači su zabrinuti

Rotterdam: Nogometaši Hrvatske slave ulazak u finale Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/291
15.06.2023.
u 09:08

Desetka vatrenih i Reala bliži se reprezentativnoj mirovini i kaže da je donio odluku o kojoj će govoriti poslije turnira

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je novu sjajnu utakmicu i vodio vatrene do novog velikog finala. Sofascore mu je udijelio izvrsnu ocjenu od 9.1, a prilikom izlaska iz igre dobio je ovacije. Mnogi spekuliraju kako bi se Modrić mogao oprostiti ako osvojimo zlatnu medalju u Ligi nacija, ali još uvijek nema nikakvih službenih informacija.

Međutim, mnogi navijači govore kako je Modrić potezom nakon što je izašao iz igre nagovijestio da odlazi nakon Lige nacija. Izašao je u 119. minuti susreta te je odlučio pljeskom ispratiti sve navijače Hrvatske koji su stigli na utakmicu.

GALERIJA Modrića ponovno slave diljem svijeta: 'Najveći je svih vremena. Apsolutna legenda'

Rotterdam: Nogometaši Hrvatske slave ulazak u finale Lige nacija
1/291

Napravio je i počasni krug oko terena i prema svim tribinama na kojima su se nalazili navijači hrvatski reprezentacije, a mnogi od njih ističu da je cijela stvar djelovala kao oproštaj. Prema tome, vrlo je moguće da ćemo u nedjeljnom finalu Lige nacija posljednji put gledati Modrića u hrvatskom dresu.

VEZANI ČLANCI:

– Fokusiran sam na Ligu nacija. O budućnosti u reprezentaciji govorit ću nakon toga. Imam odluku, ali fokus sada nije na tome. Uvijek uživam igrati za reprezentaciju. Veseli me i ispunjava svaki dolazak ovamo. Nema veze što se približava moj kraj, ne mogu reći da zato više uživam. Svaki trening me ispunjava. Dok mislim da mogu pomoći, nema razloga da nisam ovdje – rekao je na konferenciji za medije prije utakmice s Oranjem.

Komentara 6

LE
lector2corrector
09:39 15.06.2023.

Luka se i prije 5-6 godina vrlo jasno izjasnio i o Repki (pisano najvećim slovima) i o Realu. A to što se nepotpisani nikako ne može sjetiti, tehnički je nedostatak.

SP
Stari_proleter
11:42 15.06.2023.

Modrić je jasno rekao da će igrati dok bude fizički sposoban i potreban reprezentaciji. Jučer ste vidjeli da je i jedno i drugo nesporno. Prema tome igrat će i na EP-u slijedeće godine. Luka nisi ti još za mirovinu.

DU
Deleted user
12:15 15.06.2023.

U pravilu svi koji izađu u toj minuti se opraštaju od nogometa, to je staro pravilo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije