Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ DORTMUNDA

Javio se nogometaš koji vodi bitku s rakom: Operacija je prošla dobro

Foto: Twitter
1/3
25.11.2022.
u 07:55

U listopadu je sudjelovao na ceremoniji dodjele Zlatne lopte, a potom ponovno otišao 'pod nož'. Na ljeto je ostvario transfer karijere, ali tek treba zaigrati...

Sebastien Haller (28) u srpnju je ostvario transfer karijere. Reprezentativac Obale Bjelokosti napustio je redove Ajaxa nakon što ga je Borussia Dortmund kupila za 31 milijun eura.

>> VIDEO: Kinezi bijesni zbog onoga što vide na SP-u: 'Oni šetaju bez maski, a nas su zatvorili u kuće'

A onda se na jednom treningu požalio na bolove i utvrdili su kako boluje od raka testisa. Naravno, nogometni teren postao je manje važan, jer glavna se bitka vodi u bolnici.

Haller se javio nakon još jedne operacije.

- Operacija broj dva prošla je dobro! Veliko hvala medicinskom timu na pomoći - napisao je nogometaš na svom Twitteru.

Haller je prošle sezone u Ajaxu zabio 34 pogotka u 43 nastupa. Prošlog mjeseca sudjelovao je na ceremoniji dodjele Zlatne lopte, a kroz karijeru nosio je, između ostalih, još dres West Hama i frankfurtskog Eintrachta. 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije