Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESS KONFERENCIJA

Jakirović odgovorio hoće li otići ako Dinamo izgubi od Astane: Teško mi pada ovo, nisam zadovoljan

Astana: Mahir Emreli i Sergej Jakirović na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Astane
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
29.11.2023.
u 16:46

Hrvatski prvak sretno je doputovao u daleki Kazahstan gdje će protiv Astane sutra igrati dvoboj u Konferencijskoj ligi

Zagrebački Dinamo u četvrtak od 16:30 sati igra vrlo važan dvoboj protiv kazahstanske Astane u sklopu grupne faze Konferencijske lige. Plavi imaju imperativ pobjede protiv suparnika kojeg su glatko dobili u Maksimiru, ali trenutno se nalaze u dosta velikoj krizi s neuvjerljivim igrama. 

GALERIJA Kapetan Ademi: Teško mi je gledati Dinamo na TV-u

Astana: Mahir Emreli i Sergej Jakirović na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Astane
1/6

- Igrali smo nekoliko dobrih utakmica, ali štekala nam je realizacija, pogotovo jer nam je nedostajao Bruno Petković. U većini slučajeva je naša igra bila dobra, osim na gostovanju u Prištini, ali nismo realizirali svoje prilike. Tako da smo i dalje na tih pet golova koje smo zabili Astani u Maksimiru. Vjerujem da ćemo sutra biti uspješniji, igra nam samo pobjeda - rekao je Sergej Jakirović na press konferenciji po dolasku u Kazahstan.

 - Imali smo rezultatsku krizu, jer smo u većini tih utakmica dobro igrali, ali nismo realizirali stvorene šanse. Iimali smo dosta peha, izostali su zgodici, a s druge smo strane, pak, primali jeftine pogotke. Zbog svega toga je, dakako, patio i rezultat, a najlošiju smo utakmicu odigrali u Prištini. K tome, od utakmice s Astanom u Zagrebu bili smo bez najboljeg igrača, Brune Petkovića - objasnio je Jakirović. 

VEZANI ČLANCI:

- Ma ne. Ja sam došao u Dinamo da bismo igrali još bolje nego sada. Naravno da nisam zadovoljan rezultatima. Mogu biti zadovoljan igrom u zadnjih mjesec dana, ali nemamo rezultat i zato nismo uspješni. Teško mi to sve pada... - odgovorio je na pitanje hoće li otići iz Maksimira ukoliko Dinamo izgubi od Astane. 

Komentara 3

ML
mladen111
10:25 30.11.2023.

Da, samo što u slučaju da sam ne da ostavku, a po njegovim odgovorima je jasno da toj ljigi to nije na kraj pameti ni u kom slučaju, ima pravo na masnu odštetu. U slučaju eventualnog novog poraza svaki imalo moralan trener ponudio bi ostavku na njegovom mjestu....ako već nije prije.

AL
alkemičar
16:59 29.11.2023.

Kao da se ista njega pita, trener koji gubi utakmice dobije sup kartu i zbogom. Tako ce i on, dugo ti je trajala ta bajka s dinamom. Tako ti i treba to zasluzujes!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije