Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI SA SRBIJOM

Izbornik Kameruna: U našem DNK-u je da se nikad ne predajemo

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Cameroon v Serbia
Carl Recine/REUTERS
28.11.2022.
u 15:00

"U našem DNK je da se nikada ne predajemo, a takav pristup nam je nedostajao protiv Švicarske. Bilo je važno pokazati borbeni duh i odlučnost. "

U susretu 2. kola skupine G na Svjetskom nogometnom prvenstvu Kamerun i Srbija su na stadionu Al Janoub igrali 3-3 (1-2). Poveo je Kamerun golom Jean-Charlesa Castelletta (29), no Srbija je preokrenula s dva gola u sudačkoj nadoknadi koje su postigli Strahinja Pavlović (45+1) i Sergej Milinković-Savić (45+3). U nastavku je Aleksandar Mitrović (53) povisio na 3-1 samo da bi Vincent Aboubakar (63) i Eric Maxim Choupo-Moting (66) s dva gola u tri minute postavili konačnih 3-3.

Kamerunski izbornik Rigobert Song je rekao:

"U našem DNK je da se nikada ne predajemo, a takav pristup nam je nedostajao protiv Švicarske. Bilo je važno pokazati borbeni duh i odlučnost. Reagirali smo najbolje što smo mogli nakon što smo gubili 3-1, napredujemo i vjerujem kako možemo pobijediti Brazil. Vjerujemo u sebe i Kamerun će imati još što za reći na ovom turniru". 

>> VIDEO: Kad Dohom 'zaori' bećarac hrvatskih navijača: U obrani stari fajfer Vida

Strijelac drugog i asistent za treći gol Kameruna Vincent Aboubakar:

"Na ovakvim natjecanjima morate pokazati želju za pobjedom. Moji suigrači su odigrali odlično prvo poluvrijeme usprkos nekim greškama. Osjetili smo kako je Srbija malo umornija i kada sam ušao na teren pokušao sam to iskoristiti".

Srpski izbornik Dragan Stojković:

"Nema dileme da je ovo bio najinteresantniji meč za gledanje. Treba biti pametan i inteligentan da utakmicu privedete kraju kako treba. Skupo su nas koštale greške. Apsolutno nepotrebno izlaženje zadnje linije kad protivnik ima loptu. Imali smo dosta dobrih prodora i po jednoj i po drugoj strani. Mene kao trenera moraju veseliti tri postignuta gola i toliko šansi, ali moramo analizirati kako smo primili tri gola kako se ubuduće ovo ne bi događalo".

Kapetan Srbije Dušan Tadić:

"Bili smo dobri, ali je bilo stvari koje smo mogli bolje. Nadamo se da će Brazil pobijediti Švicarsku pa da sve i dalje bude u našim rukama. Moramo biti pozitivni, pokazali smo već da možemo pobijediti u odlučujućim utakmicama."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije