Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-19 reprezentacija

Izabranici Josipa Šimunića doživjeli težak poraz od Srbije

Karlovac: Hrvatska protiv Gibraltara u kvalifikacijskoj utakmici za Euro U-19
Igor Kralj/PIXSELL
09.03.2022.
u 20:25

Izabranici Josipa Šimunića doživjeli su uvjerljiv poraz u utakmici koja je poslužila kao provjera uoči karlovačkih nastupa u elitnom kolu kvalifikacija za Europskom prvenstvo ove godine u Slovačkoj.

Mlada hrvatska U-19 reprezentacija poražena je od Srbije (0:3) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Staroj Pazovi.

Izabranici Josipa Šimunića doživjeli su uvjerljiv poraz u utakmici koja je poslužila kao provjera uoči karlovačkih nastupa u elitnom kolu kvalifikacija za Europskom prvenstvo ove godine u Slovačkoj. Strijelci za Srbiju bili su Kabić (22'), Miletić (63') i Baždar (90').

SRBIJA - HRVATSKA 3:0

STARA PAZOVA Teren u kampu Nogometnog saveza Srbije. Sudac: Miroslav Matić. Pomoćnici: Marko Đuričić i Nikola Čotrić. Strijelci: 1:0 Kabić (22'), 2:0 Miletić (63'), 3:0 Baždar (90').

HRVATSKA (1. poluvrijeme): Kolić, Cvijanović, Špeljak, Soldo, Frigan, Baturina, Bradarić, Prpić, Šaranić, Rukavina, Đolonga.

HRVATSKA (2. poluvrijeme): Zadro, Sim, Vujnović, Milošević, Krolo, Vrcić, Bodetić, Kukoč, Mikolčić, Barišić, Skrbin.

Komentara 3

DM
drazen.muhvic
10:34 10.03.2022.

A nije im Joe ušao u kost? Iskreno, čisto se pitam kome i što taj tip uopće može nešto glede nogometne taktike objasniti? Vrh njegovog trenerskog nogometnog znanja je podijeliti igračima dresove. Sva sreća zna brojati do jedanaest...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije