Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jer igra najljepše

Ivica Osim: Ne navijati za Barcelonu korak je natrag

'sport Ivica Osim,nogometni trener  14.05.2009. Photo: Hrvoje Jelavic/Vecernji list'
'Hrvoje Jelavic/Vecernji list'
17.04.2012.
u 23:09

- Bilo bi nogometno jako lijepo da Barca bude europski prvak sada kad smo svi počeli vjerovati da smo pronašli momčad koja se ponaša najnogometnije - kaže Osim.

- Trendovi se u nogometu mijenjaju, Barcelona je promijenila cjelokupnu sliku o nogometu! Standarde je podigla na viši nivo tako da mnogi to vide i oduševljavaju se želeći igrati kao i oni. To su lijepi snovi, ali teško je to dosegnuti. Velik broj godina utrošili su u to, koliko su samo novca investirali u svoj klub, i grad i pokrajina – rekao nam je Ivica Osim o Barci.

Hoće li Barcelona osvojiti Ligu prvaka?

– To bi bilo nogometno jako lijepo sada kad smo svi počeli vjerovati da smo pronašli momčad koja se ponaša najnogometnije, čija se igra svima sviđa i koju svi vole. Kad ne bismo željeli da oni budu prvaci, bio bi to korak natrag za nogomet – smatra Osim.

Ključne riječi

Komentara 2

MG
mgodek2
11:15 19.04.2012.

Svima je znano da je Ivica Osim bio izvanredan nogometaš, trener, ali i čovjek rijetkih kvaliteta. I sada je potpuno u pravu, za razliku od onih koji glorificiraju kukavičku i potpuno destruktivnu igru Chelsia. Ti ne shvaćaju da je poraz Barcelone i poraz nogometa.

MA
maxxxx
12:11 19.04.2012.

Ivica Osim: Ne navijati za Barcelonu korak je natrag ------------------------------------------------- i sudačka organizacija je to shvatila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije