Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽELIM S HRVATSKOM NA EP'

Olić je nezadovoljan: Na zimu ću odlučiti napuštam li HSV

Ivica Olić
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
1/5
05.10.2015.
u 19:01

– Nemam problem s trenerom nego s ovom situacijom. Želim nastupiti s Hrvatskom na ljeto na Europskom prvenstvu – rekao je Olić.

Ivica Olić spreman je napustiti HSV u kojem ove sezone dobiva jako malo prilika. Ljubimac navijača odigrao je samo 84 minute u Bundesligi i ne krije da razmišlja o odlasku iz kluba.

– Odluku ću donijeti na zimu – rekao je Olić za Kicker. Iskusni hrvatski napadač ne krije da je nezadovoljan situacijom.

– Nisam se nadao da ću igrati tako malo – rekao je Olić.

HSV se protekle dvije sezone jedva spasio od ispadanja, a danas je na sigurnom 11. mjestu.

– Nisam slijep, vidim da HSV-u ide bolje s novim trenerom. No, Bruno Labbadia me vidi više na krilu – rekao je Olić te dodao nije nije u sukobu s trenerom.

– Nemam problem s trenerom nego s ovom situacijom. Želim nastupiti s Hrvatskom na ljeto na Europskom prvenstvu.

Olić je ranije imao ponude Seattlea i Orlanda iz američke MLS lige. Stoga bi se pred kraj karijere mogao okušati i u SAD-u.

>> Ivica Olić spreman napustiti HSV i otići u američki MLS

Ključne riječi

Komentara 10

RI
rikavac
22:32 05.10.2015.

pa ide im dobro Olicu kad ti ne igras. Halo 34 su ti godine tvoje vrijeme je proslo,nit mozes trcat vise ,nit si ubojit napadac nisi vise nista. Suti sjedi odradi ugovor do kraja uzmi jos koji Eur i povuci se. A stobom na EP ako se kvalifikujemo je igrac manje zato netrebas ici i zauzimat mjesto mladjim i boljim. Mozes ici al kao navijac.

ME
medved12
08:12 06.10.2015.

srna olić itd svaka čast ali dosta je bilo ima mlađih i boljih

DU
Deleted user
10:00 06.10.2015.

Još jedan koji nezna kad je vrijeme za oproštaj od reprezentacije , idealno vrijeme je bilo nakon SP-a a on sad hoće i na EP !? Svaka njemu čast na borbenosti ali statistika je neumoljiva , igrati špicu stotinjak(ili nešto manje) utakmica a zabiti 10-15 golova je premalo. Kad će pravu šansu dobiti Kramarić i Kalinić koji su u najboljim godinama ako će Olić igrat do 40-te !? Isto vrijedi i za Vrsaljka koji je u naponu snage a čeka da se Srna smiluje i prepusti mu mjesto na kojem je smiješan jer ga prolazi tko i kako hoće .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije