Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZOI SOČI

Jansrud uzeo zlato, Kostelić 24.: Serviser je malo zaspao

Ivica Kostelić, ZOI Soči
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.02.2014.
u 08:17

- Nije baš bilo dobro. Vožnja je bila dobra, ali sam bio spor. Mislim da je serviser malo zaspao. Nisam imao brzinu na ravnici - rekao je Kostelić.

Norvežanin Kjetil Jansrud osvojio je zlato u superveleslalomu na Olimpijskim igrama u Sočiju. 28-godišnji skijaš sjajno je odradio svoju dionicu i nakon bronce u spustu uzeo i najsjajnije odličje u Sočiju.

Na drugo mjesto probio se Amerikanac Andrew Weibrecht, dok treće mjesto s identičnim vremenom dijele Kanađanin Jan Hudec i Amerikanac Bode Miller.

Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim nadali su se plasmanu unutar prvih 15, no na kraju su ostali bez bodova. Natko je završio na diobi 19. mjesta s Austrijancem Georgom Streitbergerom, dok je Ivica 24. s istim vremenom kao i Kanađanin Manuel Osborne-Paradis.

- Nije baš bilo dobro. Vožnja je bila dobra, ali sam bio spor. Mislim da je serviser malo zaspao. Nisam imao brzinu na ravnici - rekao je Kostelić za HRT nakon utrke, dok je Natko dodao:

- Zadovoljan sam. Dao sam sve od sebe.

>> Presretni Ivica Kostelić primio osvojenu srebrnu medalju!

Komentara 12

ZE
zelenakrava
08:56 16.02.2014.

Ostao bez bodova? Kakvih bodova? Pa nije ovo Svjetski kup. Bravo Ivice. Sada vidimo da tvoja srebrna medalja od petka još jače sjaji.Hvala ti na svemu što si postigao i što si nas mnogo puta obradovao.

DH
dalibor.hren
10:11 16.02.2014.

Pretpostavljam da je Kostelić mogao birati skije i mažu. Najlakše je "krivnju" prebaciti na drugoga. Dečki su "otpeljali" dobro i nema potrebe opravdavati se.

Avatar RoSSerb
RoSSerb
16:01 16.02.2014.

Kraj karijere se nazire za Kostelića... još malo... bolje prekinuti na vreme , nego ređati neuspehe jedan za drugim. Na žalost Janice već bena i završava se jedna velika zimska epopeja Hrvatske u zimskim sportovima. Da li će se uopšteopšte i kad pojaviti i vaskrsnusti neki novi Kostelići teško je predvideti....ali koliko znamo i to se dečava jednom u 100 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije