Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Perišić:

'Ne smijemo se opustiti, utakmica s Češkom jednako je važna'

Perišić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
13.06.2016.
u 22:50

Ivan Perišić bio je i protiv Turaka jedan od najboljih igrača na terenu te potvrdio maksimalno zalaganje svih hrvatskih reprezentativaca.

Hrvatski su se reprezentativci itekako zadovoljni vratili iz Pariza u Deauville, s tri vrijedna boda u džepu.

"Prvi dojam je savršen. Ovo je najbolja hrvatska momčad u zadnje vrijeme, s vrhunskim pojedincima koji se 'bacaju na glavu'. Sve je izgledalo jako dobro i nadam se da ćemo tako i nastaviti. Ovo je bio prvi korak, možda i najvažniji", ispričao je Ivan Perišić.

Vatrenima je trebao uvodni dio utakmice da dođu na 'radnu temperaturu', slaže se:

"Bilo je teško u prvih 15 do 20 minuta, ali poslije je postajalo sve lakše. Imali smo mnogo propuštenih šansi, mogli smo si još više olakšati posao, ali nećemo se zamarati time. Najvažnije je da smo pobijedili, a ne smijemo se opustiti, druga je utakmica jednako važna te možemo osigurati plasman u drugi krug".

Junak dana postao je Luka Modrić, strijelac jedinog, pobjedničkog pogotka.

"Modrić je zabio fenomenalan pogodak, i takvog ga moramo gledati u svakoj utakmici. Naravno, ne samo Luku, nego cijela momčad mora biti na ovakvoj razini", istaknuo je Perišić.

Komentara 5

DH
dalibor.hren
14:57 14.06.2016.

Nemaš se kaj opuštati, Češka je bolja od Arde i društva!

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
14:52 14.06.2016.

Moramo se uz karte, cugu i thompsonovu pjesmu opustiti, utakmica s Češkom jednako je nevažna kao ona protiv Turske.

Avatar Cokolinda
Cokolinda
23:55 13.06.2016.

Opomena za u boj u boj I juru I bobana vec pala! A postupak protiv hns pokrenut zbog pirotehnike I utrcavanja simunicevog navijaca! Sretno bre...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije