Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Šuker:

'Želim da zadržimo ovu energiju i da budemo još bolji'

Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
13.06.2016.
u 21:22

Šuker je u razgovoru za internetsku stranicu HNS-a istaknuo kako je pobjeda protiv Turske ponovno prizvala sjećanja iz 1998. godine.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker prokomentirao je uvodnu pobjedu 'vatrenih' na Europskom prvenstvu u Francuskoj protiv Turske (1-0).

Šuker je u razgovoru za internetsku stranicu HNS-a istaknuo kako je pobjeda protiv Turske ponovno prizvala sjećanja iz 1998. godine.

"Sretan sam, pogotovo zato jer smo na ovom istom stadionu ostvarili nešto veliko 1998. godine, na ovom travnjaku, u istoj svlačionici, a Luka Modrić je zabio fantastičan pogodak na istom mjestu. Igrači su se borili, izbornik je dobro obavio svoj posao, a pritom smo još tri puta pogađali okvir gola", rekao je predsjednik HNS-a.

No, pred Hrvatskom je još dosta posla.

"Igračima i navijačima želim poručiti da ostanemo skromni i ponizni. Nismo još ništa postigli, idemo utakmicu po utakmicu. Mislim da imamo dovoljno kvalitete, a uživali su svi, od ljudi u Parizu i VIP lože, do Australije i Južne Amerike. Dobili smo čestitke sa svih strana svijeta", ispričao je Šuker.

Predsjednik saveza posjetio je izabranike Ante Čačića u svlačionici poslije dvoboja.

"Čestitao sam im na velikoj borbenosti. Vidjeli ste da nije bilo jednostavno, Turska je bila dobra u mnogim segmentima, ali na kraju se nogomet igra 11 protiv 11. Nemaju veze ni proračuni, ni publicitet. Mi smo mala zemlja, ali nogometno smo veliki s obzirom na plasman na devet od 11 velikih natjecanja. Želimo nastaviti tu prekrasnu priču, želim da zadržimo ovu energiju i želim da budemo još bolji", naglasio je Šuker.

Komentara 3

Avatar NasaDomovinaHrvatska
NasaDomovinaHrvatska
05:24 14.06.2016.

Sukeru, vidi kad se stane uz svoju repku i kad se postaviš kako moraš da nam nemogu ništa. Sad i pijema lijepa li si moze. A močiče i za dom spremni.Neka pate ovi jadovi.......

Avatar Cokolinda
Cokolinda
11:45 14.06.2016.

opomena za u boj u boj I juru I bobana vec pala! A postupak protiv hns pokrenut zbog pirotehnike I utrcavanja simunicevog navijaca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije