Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svlačionica

Ivan Krstanović: Uzeo sam loptu i rekao - zabit ću ga!

Dinamo - Dinamo Kijev, Maksimir (1)
Marko Prpić/Pixsell
05.12.2012.
u 01:26

– Pao nam je kamen sa srca, pogotovo jer slušamo kritike već mjesecima

Heroj. Spasitelj. Ivan Krstanović u zadnji je čas spasio modre sramote, epiteta vječne vreće za napucavanje, momčadi koja "daje" svima koji pitaju... I obrnuto. Sam je izborio jedanaesterac, prisilio je ukrajinskog vratara Kovala da ga povuče za noge, a sudac u zadnjim sekundama pokaže na bijelu točku. Istina, na snijegom prekrivenom travnjaku takvu je trebalo tražiti. I onda je hrabro odlučio preuzeti odgovornost. Odmahnuo je Sammiru i Šimuniću, koji su bili zaduženi za jedanaesterce.

Za gol - 40 minuta

– Znao sam da ću pogoditi! Nisam ni trenutka razmišljao, samo sam uzeo loptu u ruke i rekao dečkima: "Ja ću!" Bio sam miran, nije postojala opcija da ne zatresem mrežu. Uostalom, nikada nisam ni promašio jedanaesterac – sjajio je Krstanović, kojega frendovi zovu "Popo".

– Nažalost, nitko od mojih nije bio na utakmici. Zaslužili smo ovaj bod, ovaj gol. Mi nismo momčad koja se treba pamtiti po negativnim rekordima. Gol posvećujem svojoj obitelji – dodao je Krsta.

Hercegovac iz sela Sarajlije nedaleko od Tomislavgrada u Ligi prvaka odigrao je svega 40 minuta. Ovo je bio njegov drugi nastup u najelitnijem natjecanju, a ako ćemo se šaliti, približio se Messiju po učinkovitosti. Naravno, gledamo li broj minuta i golova... I Rooney je zabio gol, a igrao je manje.

Fešta u svlačionici

– Ha,ha. Treba ostati na zemlji. Lijepo se osjećam, feštali smo u svlačionici. Znali smo da smo i prije igrali dobro, ali smo uredno gubili. Bilo je vrijeme da nam se vrati .

Bio je to prvi pogodak modrih u Ligi prvaka nakon 361 dan, još od onog Matea Kovačića za vodstvo protiv Lyona.

Slavili su svi, a Josip Šimunić čak je i ljubio Ukrajince na odlasku.

– Pao nam je kamen sa srca, pogotovo jer slušamo kritike već mjesecima. Za ovakvu utakmicu trebalo je imati i inteligencije – kazao je Joe.

Brzo mu je došao čestitati i vječni pratitelj iz reprezentacija Ognjen Vukojević, igrač kijevskog Dinama:

– Dečki, zaslužili ste bod. Želim vam sreću u budućnosti. Jedino, žao mi je što je tako malo ljudi...

Komentara 5

DU
Deleted user
08:15 05.12.2012.

361 dan! Mogli su pricekati jos 4 dana pa da bude jubilarka!

MI
mirko0410
08:44 05.12.2012.

Pa njemu isti taj Kljuno nije dal lani niti minutu u LP, a Čačić isto prve četiri utakmice ga nije koristil.Očito se na njemu nemre zaraditi, malo im je star.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
08:44 05.12.2012.

Ko može ovako što izjaviti : Nažalost, nitko od mojih nije bio na utakmici. Zaslužili smo ovaj bod, ovaj gol. Mi nismo momčad koja se treba pamtiti po negativnim rekordima. Gol posvećujem svojoj obitelji - dodao je Krsta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije