Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN KOS

Predsjednik Hajduka: HNS nije na pravom putu, ne želimo da se ovo događa

Ivan Kos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
13.03.2018.
u 21:40

- Najviše me oduševilo što je 90 posto posjetitelja na stadionu, pri čemu ne mislim samo na Torcidu, navijalo za Hajduk, što je još jedan pokazatelj da se prepoznaje što je pravi put

Hajduk je danas u Kranjčevićevoj nakon jedanaesteraca svladao Lokomotivu i plasirao se u finale Kupa.

- Najviše me oduševilo što je 90 posto posjetitelja na stadionu, pri čemu ne mislim samo na Torcidu, navijalo za Hajduk, što je još jedan pokazatelj da se prepoznaje što je pravi put - rekao je predsjednik Hajduka Ivan Kos, prenosi Dalmatinski portal.

Hajduk bi mogao osvojiti prvi trofej nakon 2013. godine.

Ivan Kos
1/12

- Ljudi sa strane trebaju ocijeniti rad uprave, puno stvari se promijenilo na bolje, radimo iskorak prema naprijed u svim segmentima. Nekad se mučimo s rezultatom, bude uspona i padova, što je normalno. Ne bih htio da rezultat determinira ukupan rad uprave. On je bitan, ali velika je santa leda ispod površine. Mi ne želimo bacati floskule i prodavati demagogiju, naravno da su naši navijači nestrpljivi jer Hajduk je najveći hrvatski klub i zaslužuje trofej. Mi ubrzanim koracima moramo preskočiti neke stepenice i u što kraćem roku ostvariti ciljeve, a nisu to samo trofeji, iako svi gledaju rad Uprave i klub kroz njih.

Kos je prokomentirao odnos s HNS-om.

- Na žalost puno je stvari koje su netočne, mi ne dižemo tenzije nego ukazujemo na nelogičnosti. Mi smo za dijalog, ali kad vas netko pravi ludim onda morate ukazati na nepravilnosti. HNS nije na pravom putu, a mi želimo dijalog radi promjena. Ne želimo da se događaju stvari kojima smo i danas svjedočili, to se može dogoditi samo ako dođu novi ljudi, a u ovom trenutku ih ja ne vidim.

Komentara 12

AS
atilla sb 1986
21:57 13.03.2018.

O jbt jesi dosadan.. Gori si nego todoric! Licemjeran si a nema goreg od toga. Fuj gnoju.

DU
Deleted user
22:06 13.03.2018.

Koji klauni.....najveći u Hrvatskoj klub?......da nije srpski najveći klub u Hrvatskoj!!!! Koji cirkusanti .....nema slađe kad ih euforija opali i kad balon euforije pukne . Bolesno.

DU
Deleted user
22:05 13.03.2018.

evo jos jednog kandidata za ludaru tj big brother. ionako je pola splita tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije