Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK U FINALU

Kopić: Letica nije bio rizik! Tomić: Razočarani smo, Dinamo je ostavio traga

Lokomotiva Hajduk hrvatski kup
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/10
13.03.2018.
u 20:56

- Nemam nikakvih želja. Jedina želja mi je bila da pobijedimo u ovoj utakmici, presretan sam, sada smo u finalu Kupa - rekao je Kopić

Hajduk je nakon drame jedanaesteraca u Kranjčevićevoj pobijedio Lokomotivu 5:3 (1:1) te izborio finale Hrvatskog kupa.

- Bili smo kvalitetniji, dominirali smo, imali veliki broj prilika. Vjerovali smo da ćemo to riješiti u 90 minuta. Imali smo velik broj kontri i znao sam da imamo dovoljno kvalitete da to privedemo na pravi način - rekao je za HNTV trener Hajduka Željko Kopić.

- Bez obzira na rezultat, htio sam da težimo svojoj igri. Nekad je to lošije, nekad bolje, no najbitnije je da nismo gubili glavu. Nismo odustajali i na kraju je ispalo dobro - rekao je trener bijelih pa otkrio zašto je poslao Leticu u napad.

Lokomotiva Hajduk hrvatski kup
1/22

- Pričali smo o tome na klupi, znali da je to zadnji napad na utakmici, pa na koncu to i nije bio preveliki rizik.

Hajduk u finalu, koje se igra 23. svibnja u Vinkovcima, čeka pobjednika dvoboja između Dinama i Rijeke, koji je na rasporedu 4. travnja.

- Nemam nikakvih želja. Jedina želja mi je bila da pobijedimo u ovoj utakmici, presretan sam, sada smo u finalu Kupa. Imamo puno ozlijeđenih igrača, sada se oni moraju vratiti u optimalno stanje, pa ćemo tek u svibnju razmišljati o finalu Kupa. A do tada nas čekaju još brojni izazovi u prvenstvu.

Trener lokosa Goran Tomić nije skrivao razočaranje.

- Razočaranje je sigurno ogromno. Prvo poluvrijeme odigrali smo jako loše, utakmica s Dinamom ostavila je traga. Nakon promjena na poluvremenu počeli smo igrati nogomet. Hajduk je imao svoje šanse, i mi svoje, u produžecima smo dobro parirali i sve je završilo tom lutrijom jedanaesteraca - rekao je Tomić koji je morao odgovarati zašto Ivan Krstanović nije pucao jedanaesterac.

Komentara 5

Avatar mlijeko
mlijeko
23:00 13.03.2018.

Tomiću istina je da ste se protiv Dinama bacali na svaku loptu a danas niste napravili pošten faul. A tek Majer. Taj je protiv Dinama bio najgrublji igrač a danas je samo statirao i onda namjerno! promašio penal. I protiv Rijeke igra na nož samo protiv Hajduka ne. Danas je zaradio besplatno ljetovanje u Dalmaciji. Kopiću , Letica ti je sukrivac za gol jer da je podigao ruke uhvazio bi loptu. Krivo ju je procijenio.

LK
lomas.kusic
21:21 13.03.2018.

Ljepse je finale Hajduk Dinamo nego Hajduk Rijeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije