Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI NAKON PENALA

Lokosi otkrili: Vratar Hajduka nas je provocirao!

Karlo Letica
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/12
14.03.2018.
u 07:48

- Govorio nam je u koju stranu će se baciti, pokušao nas poremetiti... Mene nije poremetio, iako sam promašio. Unaprijed sam odlučio gdje ću pucati, ali otišlo je previsoko - rekao je Majer

Hajduk se, pobijedivši Lokomotivu s ukupnih 5:3 (1:1) nakon lutrije kaznenih udaraca, plasirao u finale kupa.

Bijeli su dominirali cijelu utakmicu te zasluženo idu u borbu za Rabuzinovo sunce, a tragičari lokosa svakako su Majer i Musa koji su prilikom izvođenja udaraca s bijele točke promašili cijela vrata, prenosi Goal.

Iako nije obranio niti jedan udarac, Karlo Letica imao je prste u promašajima domaćeg sastava. Vratar majstora s mora provocirao je zagrebačke izvođače što je otkrio tragičar Majer.

Karlo Letica
1/12

- Govorio nam je u koju stranu će se baciti, pokušao nas poremetiti... Mene nije poremetio, iako sam promašio. Unaprijed sam odlučio gdje ću pucati, ali otišlo je previsoko.

Letica nije htio o detaljima.

- Što sam govorio? Ha, neka to ostane moja tajna - rekao je golman splitske ekipe.

Komentara 6

VJ
vjekoslavkatalina
08:31 14.03.2018.

buu....'on nas je provocirao'...ja mislio da ih je slao u p.m..a ono govorio gdje ce se baciti..tragedija

DU
Deleted user
08:40 14.03.2018.

Probajte igrati protiv S.Ramosa na primjer, nakon toga bi na psihijatriji zavrsili vjerojatno.

AR
Artukovic
11:15 14.03.2018.

Jbt od dececa kojem je ovo osma utakmica sad radite misterju....pa nije on prvi koji provocira izvodace...ili Delac misli da je to Leticin izum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije