Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruše sve granice

Istarski vratarski kamp u pet godina izrastao u najveći u Europi

Vratari
Lena Burilo
02.02.2024.
u 18:43

Kroz pet godina postojanja otvorene su lokacije diljem Hrvatske i Slovenije pa tako ovaj kamp već ima otvorene baze u Ravnoj Gori, Nedelišću, Novigradu Istarskom te u Postojni, Izoli i Ljubljani.

Iza istarskog Goalkeeper Campa Cotić-Starčić je godina iz snova. Ovaj sada već pravi brend proteklu je godinu završio s 12 termina kampa i nevjerojatnih 305 vratara koji su tijekom 2023. prošli kroz kamp, a ove će ih godine biti čak 330. Ove brojke ovaj renomirani kamp čine daleko najvećim vratarskim kampom u cijeloj Europi. 

Kroz pet godina postojanja otvorene su lokacije diljem Hrvatske i Slovenije pa tako ovaj kamp već ima otvorene baze u Ravnoj Gori, Nedelišću, Novigradu Istarskom te u Postojni, Izoli i Ljubljani.

Ono što fascinira su prijave za kamp koje traju nekoliko sati do popunjenja. Organizatore stoga muče slatke brige - ne mogu naći rješenje za liste čekanja koje su svaki dan sve duže. Goalkeeper Camp polaze vratari iz Hrvatske, Slovenije, BIH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Mađarske, Austrije i Italije).

- U kampu trenira redovno nekoliko reprezentativca mlađih kategorija, puno naših vratara brani u prvim ligama, naravno mlađim kategorijama, diljem regije. A naš Eugen Ciban je prvi koji redovito ulazi u zapisnik 1. HNL u dresu Rudeša a koji je i U19 reprezentativac Hrvatske - kažu treneri Aleksandar Starčić i Aleksa Cotić.

Goalkeeper Camp u svom staffu osim tri trenera ima i team menagera Rominu Cotić, lječničku službu dr. Vesnu Janko Radovan i Jelenu Medojevic Alessio i Lenu Burilo koja je zadužena za web stranicu kampa. O kakvom se projektu radi govori i podatak da kamp ima tri generalna sponzora čiji logo krasi svu opremu kampa kroz cijelu godinu (Bonin tartufi, CasaSolMaris i Larix Umag).

Goalkeeper Camp Cotić-Starčić je definitivno priča dva prijatelja koja ruše sve granice. Krenuli su iz čiste ljubavi prema poslu, a danas su  izrasli u najveći vratarski kamp u Europi, na ponos cijele Hrvatske.

 
Ključne riječi

Komentara 1

BL
blekpanther
13:53 03.02.2024.

Jeli taj Istarski kamp možda i hrvatski?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije