Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE NADOMAK POTPISA

Novi šok na Maksimiru! Propada li još jedan transfer?

Dinamo i Lokomotiva sastali se u zaostalom 4. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
02.02.2024.
u 15:36

Koffiju Kouaou otkriveno je oštećenje hrskavice koljena. U Dinamu se još raspravlja što učiniti, a kao opcija preostaje ugrađivanje kakve zaštitne klauzule u ugovor kojim bi smanjili eventualne gubitke. Druga je opcija otpisati i ovaj posao

Koffi Kouao (25) trebao je biti najnovije pojačanje Dinama na poziciji desnog beka. Hrvatskom prvaku ove sezone gotovo ništa ne polazi za rukom, a tako je bilo i ovoga puta.

Sada je kamen spoticanja bio iznimno zahtjevan liječnički pregled koji igrač podrijetlom s Bjelokosne Obale nije uspio proći. To znači da bi Sergej Jakirović mogao ostati bez dodatne opcije na položaju koji drži Stefan Ristovski. Kouaou je otkriveno oštećenje hrskavice koljena. U Dinamu se još raspravlja što učiniti, a kao opcija preostaje ugrađivanje kakve zaštitne klauzule u ugovor kojim bi smanjili eventualne gubitke. Druga opcija jest otpisati i ovaj posao.

GALERIJA Dinamo teškom mukom do pobjede protiv Istre (1:0). Jakirović je preživio

Dinamo i Lokomotiva sastali se u zaostalom 4. kolu SuperSport HNL-a
1/22

Teško je reći jesu li posljednja zbivanja na Maksimiru tragična ili već polako prelaze u tragikomičnu sferu. Promašili su s lijevim bekom Bogdanom Mihajličenkom kojeg se riješio Sergej Jakirović. Luka Stojković i Lukas Kačavenda mlade su nade koje su Dinamu dale sve osim nadu da će pomoći spasiti katastrofalnu sezonu.

Tijekom ljeta 2022. godine iz Atalante je stigao Boško Šutalo, a kada je konačno dočekao pravu priliku, ozlijedio se u ogledu protiv Ballkanija na Maksimiru. Lijevi bek Takuya Ogiwara koji je trebao biti novi maksimirski nindža uz Takura Kaneka došao je s ozljedom gležnja i tek se sada priključio treninzima. U posljednji je čas propao transfer Josipa Brekala, a Dinamovo dijete pokupio je Hajduk i sada bi upravo na njega mogao računati kao pojačanje u napadu protiv Osijeka...

VEZANI ČLANCI:

U cijeloj toj šaradi pate rezultati. Dinamo se konstantno vuče za Hajdukom, a nerijetko i za Rijekom, kao da su ga jučer pustili iz traumatologije na Draškovićevoj, a na čelu čitavog šepavog sklopa je Sergej Jakirović kojem iznad glave visi mač otkaza. Što se događa unutar glave i u tijelima onih koji upravljaju klubom posebna je priča, čiji rasplet i posljedice tek treba dočekati. 

VIDEO Otkriveni su detalji senzacionalnog transfera na Poljud. Evo koliko će Hajduk platiti za Josipa Brekala

Komentara 18

FR
freeshooter
15:53 02.02.2024.

...opet invalid rada, izgleda da se samo oni nude, a bilo je prije talenata i iz Barcelone, i cijelog svijeta, po zadnjim prelazima zaključno je da toga nema više... loše, loše da nemože biti lošije... sada se već brinem, nije mi dobro... no Dinamo se uvijek voli...

CR
crocro
15:56 02.02.2024.

Da budemo na čisto, nitko ne želi u posrnuli i devastirani Dinamo s tendencijom pada. I uz upravu koja je pronašla tisuću krivaca za sadašnje stanje, a sebe ne vidi, čak niti u ogledalu. O toj nezamjenjivoj upravi ne treba više trošiti riječi.

EJ
ejStef
18:11 02.02.2024.

To je tako kada se potjera sva struka i nesposobni kolo vode... Katastrofa ove uprave samo ide dalje, Dinamo samo sve više tone. Uz punu potporu ulice, pardon BBB, a i medija koji su ovo zazivali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije