Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Britanija

Ipak bez gledatelja na svjetskom prvenstvu u snookeru

snooker
Foto: Filip Šebek
31.07.2020.
u 16:41

"Od svibnja govorim kako nećemo oklijevati u zaustavljanju procesa ublažavanja mjera na svaki i najmanji pokazatelj kako brojke zaraženih idu u pogrešnom smjeru", rekao je Johnson.

Britanski premijer Boris Johnson izjavio je u petak kako gledateljima neće biti dopušten dolazak na konjske utrke u Goodwoodu te na početak Svjetskog prvenstva u snookeru u Sheffieldu, sportske događaje koji su ranije označeni kako pilot događaji na kojima će se testirati mogući povratak publike, zbog porasta broja zaraženih osoba koronavirusom posljednjih dana.

"Od svibnja govorim kako nećemo oklijevati u zaustavljanju procesa ublažavanja mjera na svaki i najmanji pokazatelj kako brojke zaraženih idu u pogrešnom smjeru", rekao je Johnson.

Prema Uredu za nacionalnu statistiku u Velikoj Britaniji zabileženo je oko 4,200 novih slučajeva zaraze u tjednu od 20. do 26. srpnja, dok je tjedan prije zabilježeno 2,800 slučajeva zaraze.

Svjetsko prvenstvo u snookeru započelo je u petak uz prisutstvo gledatelja, ali već od subote gledalište će biti prazno.

Nove restrikcije vezane uz dolazak gledatelja na sportske događaje bit će na snazi do 15. kolovoza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije