Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Inter upisao važnu pobjedu u borbi za ostanak, Belupo pao na domaćem terenu

Slaven Belupo - Inter
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/7
23.02.2019.
u 17:11

Domaća momčad je imala bolje prilike u prvom poluvremenu, dok su gosti bili konkretniji i poduzetniji u nastavku. Utakmicu na Gradskom stadionu u Koprivnici pratilo je oko 300 gledatelja, a sudio je Goran Gabrilo iz Splita

Nogometaši zaprešićkog Intera ostvarili su važnu pobjedu na gostovanju u Koprivnici, gdje su u subotnjem dvoboju 22. kola Prve HNL s 1-0 (0-0) svladali Slaven Belupo, a strijelac pobjedničkog pogotka u 68. minuti bio je Rus Serder Serderov.

Zahvaljujući petoj prvenstvenoj pobjedi u ovoj sezoni Inter je došao do 21 boda i bodovno se izjednačio sa Slaven Belupom na sedmom mjestu, a pobjegao devetoplasiranoj Istri 1961 na pet bodova prednosti, no Puljani imaju utakmicu manje. 

Domaća momčad je imala bolje prilike u prvom poluvremenu, dok su gosti bili konkretniji i poduzetniji u nastavku.

Odlučujuću akciju Inter je izveo u 68. minuti, kad je gostujuća momčad dobro izvela kontranapad, iskoristila brojčanu prednost pred vratima Koprivničana, a Rus Sederov je preciznim udarcem s 11 metara pogodio donji desni kut pokraj nemoćnog domaćeg vratara Ivana Filipovića.

Utakmicu na Gradskom stadionu u Koprivnici pratilo je oko 300 gledatelja, a sudio je Goran Gabrilo iz Splita.

>> Pogledajte kako Krovinović sa suigračima iz Srbije pjeva hit Magazina


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije