Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI BEZ STRATEGA

Igrači Dinama: Dobro poznajemo Sopića i želimo da nam ostane trener

Željko Sopić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/7
22.09.2016.
u 09:19

– Treba nam samopouzdanja, neki dečki su baš jako potonuli nakon tri uzastopna poraza – kazao nam je Sopić koji je tako prvi ispit.

Kad je Dinamo zabio peti gol Velom Vrhu u šesnaestini finala Hrvatskoga nogometnog kupa, s tribina malog stadiona u Puli domaći su se navijači počeli zabavljati na razne načine, ali i izrugivati se Dinamu koji je od Rijeke nekoliko dana prije dobio pet komada. “Rijeka, Rijeka”, orilo se stadionom Tivoli.

Igrači: Pomoći ćemo Sopiću

No, tih pet komada Dinama petoligašu olakšalo je plavima život. Vratili su se u svoju privremenu bazu Rovinj nakon večeri s domaćinima u Puli.

– Treba nam samopouzdanja, neki dečki su baš jako potonuli nakon tri uzastopna poraza – kazao nam je Sopić koji je tako položio prvi ispit.

No, to je bio samo prijamni ispit, i to prvi od njih nekoliko. Slijede Lokomotiva, Juventus pa potom Hajduk. Kad bi Sopić položio sva tri ispita koja su mu ostala, možda bi se mogao zadržati na klupi. Jer, Dinamo još nema rješenje za novog trenera.

– Držimo fige da postignemo dobre rezultate i da Sopić ostane. Znamo ga, on zna nas i radimo normalno nakon Kranjčara. A mi ćemo se potruditi da postignemo dobre rezultate – kazali su nam neki iskusniji igrači.

Glavni direktor Dinama nije želio govoriti o novom treneru:

– Još jednom zahvaljujemo Zlatku Kranjčaru na svemu što je dosad napravio, i u prošlosti, no više o treneru neću govoriti – pokušao se izvući Svetina, no kasnije je ipak još dodao:

– Nismo očekivali Kranjčarov odlazak i nemamo trenera iz rukava. Vidjet ćemo, a nas četiri-pet u klubu dobili smo niz poruka i mailova s brojnim imenima trenera, od onih koji su osvajali Ligu prvaka do onih koji se tek trebaju afirmirati.

Komentara 7

Avatar cluesblues
cluesblues
10:06 22.09.2016.

sopic je simpatican i posten covjek i vrijedan i posvecen nogometu itd, ali dinamo treba iskusnog trenera i znalca, nemaju igraci kaj birat ko bu im trener...

ZO
zoom
12:23 22.09.2016.

umjesto verbalne podrške, igrači trebaju napokon odigrati kako treba i 100% angažmanom u tekmama protiv lokosa, juvea i hajduka dati podršku treneru, u protivnom je to sve samo "trla baba dlan"!

AS
atilla sb 1986
10:04 22.09.2016.

neki iskusniji igraci??? koji? strava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije