Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER ISTRE

Igor Pamić: Sve je to već viđeno, opet smo dobili ‘po tamburi’ od Dinama

Pamić Mamić
Sanjin Strukic/Pixsell
21.03.2015.
u 20:37

- Dinamo nas je rano načeo i onda je iluzorno bilo očekivati da ćemo nešto napraviti. Žao mi je tek što smo nakon smanjivanja na 1:2 brzo primili treći gol koji nas je slomio, da smo izdržali do kraja poluvremena, bilo bi neizvjesnije u nastavku – govorio je trener Istre Igor Pamić

I petu ovosezonsku pobjedu upisali su Dinamovi nogometaši u nadmetanjima s Istrom 1961. Tri su ostvarene u prvenstvu, dvije u kupu, ovaj je put bilo 4:1 (3:1) za Zagrepčane, u utakmici s vrlo dobrim prvom dijelom, te nešto manje zanimljivim nastavkom, u kojem je zablistao svojim drugim pogotkom najbolji igrač utakmice Marko Pjaca.

Puljane je načeo Portugalac Paulo Machado krasnim pogotkom iz slobodnog udarca s 23 metra u 11. minuti, nakon voleja kojim je prošloga tjedna rastužio Poljud opet je istaknuo kandidaturu za potez kola.

- Dinamo nas je rano načeo i onda je iluzorno bilo očekivati da ćemo nešto napraviti. Žao mi je tek što smo nakon smanjivanja na 1:2 brzo primili treći gol koji nas je slomio, da smo izdržali do kraja poluvremena, bilo bi neizvjesnije u nastavku – govorio je trener Istre Igor Pamić zaključivši:

- Sve je to već viđeno. Uvijek nešto očekujemo protiv Dinama, onda uredno dobijemo “po tamburi” i odemo doma, pa opet čekamo novu utakmicu za nove optimistične najave!

Dinamov trener Zoran Mamić iznenadio je taktičkom formacijom, plavi su zaigrali 3-4-1-2, prvi su put Zagrepačni igrali s trojicom srednjih braniča u posljednjem redu. I nije to izgledalo loše, iako je očito da je potrebno znatno više uigravanja.

- Samo smo dva treninga odradili uigravajući ovu inačicu igre. I zadovoljan sam viđenim, jasno je da je bilo propusta, ali sve se to može ispraviti – govorio je trener plavih.

Je li taj sustav vaša odrednica i za budućnost?

- Možda će tako biti u nekim situacijama, kao što je ova, kad smo osakaćeni ozljedama. Ali, naš je sustav znan, 4-3-3, tako ćemo igrati i ubuduće – kaže Mamić.

Dinamovi su nogometaši, oni zdravi, zbog reprezentativne stanke, dobili tri slobodna dana i na trening moraju doći tek u srijedu. No, ozlijeđeni nemaju odmor, svakodnevno će dolaziti u Maksimir na terapiju kako bi se što prije vratili na travnjak.

>> Dinamo uvjerljiv protiv Istre, Pjaca zabio dva gola

>> I Igor Tudor zapljeskao je eurogolu Andrijaševića u pobjedi Lokomotive

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije