Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAMETAN DEČKO

HSV: Oliću nećemo povisiti ponudu

18.12.2008.
u 20:23

Iz redova hamburškoga nogometnog bundesligaša ni u četvrtak, dan nakon što je dvaput zabio Aston Villi, nisu promijenili odnos prema Ivici Oliću.

- Ivica je pametan dečko. On će, nadam se, najbolje znati isplati li mu se za nekoliko eura više sjediti na klupi - izjavio je Bernd Hoffman, predsjednik HSV-a.

- Vjerujem da će imati razumijevanja za činjenicu da jednostavno ne možemo probijati budžet - dodao je predsjednik, dok je sportski direktor Dietmar Beiersdorfer presudio:

- Naša se ponuda neće mijenjati, a Olić neka donese odluku.

Mladen Petrić, Olićev partner iz snova u napadu njemačke momčadi, sumnja da se može dogoditi ostanak njegova suigrača i sunarodnjaka, mada bi to on iznimno volio.

- Kada se pogledaju okolnosti i njegove izjave, doista mi se čini nevjerojatnim da bismo i sljedeće sezone mogli igrati zajedno - kaže Petrić.

S tim se, čini se, pomirio i razočarani trener Martin Jol, koji se nada da će na ljeto ipak moći dobiti pojačanje ili dva.

- To bi ojačalo momčad i onda bih želio produžiti svoj boravak u Hamburgu. Ako se to ne bi dogodilo, mogao bih razmisliti i o promjeni radnog mjesta - izjavio je Nizozemac izrazivši nezadovoljstvo činjenicom da gubi napadača kao što je Olić.

- Olić nas, skupa s Petrićem, drži u igri. Obojica su vođe naše momčadi, “kapetani na palubi”. Ipak, ne smijemo zaboraviti niti igrače koji “crnče u potpalublju”.

Na pitanje što će raditi i gdje će se odmorati tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, Jol je kazao:

- Odlazim u svoj londonski dom, uživati u prvim božićnim blagdanima nakon dugo, dugo vremena. Otići ću i pogledati koju utakmicu Southend Uniteda. Ne očekujem da će biti lijepo, ali će biti tipično engleski.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije