Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVAN NA COVID

Hrvatski trener o životu s koronom: Drugi su kašljali i kihali, a samo sam ja bio zaražen...

01.10.2020.
u 16:31

Dobili smo tri vrhunska pojačanja – Andru Bušlju, Mislava Vrlića i Antu Viskovića – obavili smo kvalitetne pripreme i s nestrpljenjem iščekujemo novu sezonu, kaže trener Bajić

Hrvatski vaterpolo prilagodio se “novom normalnom” vremenu, kako ove godine neće biti Regionalne lige u uobičajenom formatu, igrat će se hrvatsko prvenstvo s 11 klubova. Uz poznatih osam, novi su, na neki način, korčulanski KPK, makarski Galeb MR i Zadar 1952.

Prvenstvo počinje u subotu, a to je bio i povod da se ispred bazena na Savi (uz pridržavanje svih epidemioloških mjera) predstavi momčad Mladosti, s igračima, trenerima, ali i s upravom kluba predvođenom predsjednicom Anom Stojić Deban. Predsjednica je istaknula tri detalja:

Došla im tri sjajna pojačanja

– Najprije želim zahvaliti igračima i trenerima na osvojenim trofejima (u dvije godine tri trofeja,- op. a), drugo, poželjeti dobrodošlicu novim igračima, neka se osjećaju kao i kod kuće i, treće, najavljujem novi trofej u novoj sezoni.

Mladostaši ne kriju da ove godine idu na sva tri (domaća i regionalna) trofeja, a ovaj jedan koji je apostrofirala predsjednica zapravo je i najvrjedniji - radi se o naslovu hrvatskog prvaka. Žapci žele vratiti pehar nacionalnog prvaka na koji njihove trofejne vitrine čekaju još od 2008. godine.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

– Dobili smo tri vrhunska pojačanja – Andru Bušlju, Mislava Vrlića i Antu Viskovića – obavili smo kvalitetne pripreme i s nestrpljenjem iščekujemo novu sezonu. Očekujem da ćemo u napadu biti brži, a u obrani agresivniji, te češće koristiti kontraudare za ugrožavanje suparničkih vrata – istaknuo je trener Zoran Bajić koji je prošao kroz dvotjednu karantenu jer je bio pozitivan na COVID-19. 

– Nisam imao nikakvih simptoma, drugi su kašljali i kihali, a samo sam ja bio pozitivan. A dobro, obavio sam i to, osim manjih bolova u mišićima, drugih problema nisam imao – otkrio je Bajić.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Od igrača koronavirusom je bio zaražen Ante Visković, pojačanje iz Splita.

– Bolest mi i nije bila neki problem koliko karantena. Nisam se mogao družiti sa suigračima i bolje ih upoznati, ali i to je sada prošlost – napomenuo je Visković.

Andro Bušlje, kapetan hrvatske reprezentacije i naš najtrofejniji igrač, svakako je najzvučnije pojačanje Mladosti. Pa, pitali smo ga, kako se gospar Andro snašao u Zagrebu?

– Zasad je dobro dok je lijepo vrijeme, a kako će biti poslije vidjet ćemo – uz osmijeh je kazao Andro.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Gospar se snalazi u Zagrebu

U Zagrebu je, eto, nešto više od mjesec dana, nikad toliko dugo nije bio u hrvatskoj metropoli (iako je često bio na pripremama reprezentacije), ali u Mladosti se već udomaćio.

– Zasad je sve idealno, kao i moji suigrači jedva čekam da počnu utakmice. Nadam se da ćemo na kraju svi biti zadovoljni – napomenuo je 34-godišnji Bušlje.

Zasad će u Zagrebu živjeti sam, supruga i dvoje djece ostali su u Dubrovniku.

– Jer je kći upisala prvi razred osnovne škole još dok se nije znalo gdje će tata završiti – objasnio je.

A kakva će Mladost biti u novoj sezoni, ljubitelji vaterpola mogu vidjeti u subotu u 18 sati kada će Zagrepčani u prvom kolu hrvatskoga prvenstva dočekati KPK. Ulazak na bazen je slobodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije