Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio na turniru

Hrvatski tenisač pozitivan na koronu, zarazio se u Beogradu

Teniska loptica
Foto: Getty Images
1/3
27.06.2020.
u 16:51

Šabanov i Brkić testirali su se nakon povratka iz Beograda kada su počeli pokazivati simptome

Još se jedan hrvatski tenisač zarazio koronavirusom. Matej Šabanov zarazio se u Beogradu na turniru koji je organizirao Janko Tipsarević.

Osim hrvatskog igrača pozitivan na Covid-19 je i Tomislav Brkić, tenisač iz BiH. 

- Nisam imao izraženih simptoma, bio sam malo malaksao. Dugo već igram parove, a u Beogradu sam igrao singl, i to prvi meč vrlo dug, tri sata, nekoliko mečeva... Jednu večer sam onda osjetio umor, otkazao sam taj meč i trebao sam ići kući kako bih se spremio za jedan turnir u Italiji s nagradnim fondom. Oni su tražili da se napravi test jer se mora kad se ulazi u zemlju,napravio sam ga u Mostaru i pokazalo se da sam pozitivan - rekao je Brkić za Sportklub i dodao:

- Otkazao sam turnir i u samoizolaciji sam, ne mogu znati gdje sam se zarazio, bio sam u Beogradu dva tjedna, ne samo na tenisu koji je bio dobro organiziran, opet bih otišao. Sada se odlično osjećam, osim što me malo grlo grebe kao da sam promukao. Javio sam svima koji su bili u kontaktu sa mnom da se testiraju.

Šabanov i Brkić testirali su se nakon povratka iz Beograda kada su počeli pokazivati simptome. Na turniru je uz Mateja Šabanova igrao i brat Ivan.

>> VIDEO Ćorić i Ivanišević pjevaju u restoranu u Zadru

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Travno221
18:03 27.06.2020.

Većina se naših ljudi pozaražavala u Srbiji, ili su nas Srbi zarazili u Hrvatskoj. Apsolutno zatvoriti granicu, Crnogorci znaju s kim imaju posla pa nisu pustili ni Novaka Đokovića. Tamo je Balkan, kurčenje, malo je normalnih ljudi, to nama ne treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije