Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi poraz na SP-u

Hrvatski hokejaši izgubili od Estonije sa 2:3

Joel Prpic
Dalibor Urukalović/PIXSELL
13.04.2012.
u 17:17

U 2. kolu SP-a divizije II u hokeju na ledu, koji se igra na Islandu, Hrvatska je izgubila od Estonije sa 2:3

Porazom protiv Estonaca hrvatski su hokejaši ispali iz kruga reprezentacija koje se bore za viši stupanj natjecanja. To je nakon Španjolske bio naš drugi poraz na prvenstvu.

– Igrali smo mnogo bolje nego protiv Španjolaca. Bili smo bolji suparnik, čak smo imali i više udaraca prema vratima od Estonije. Ušli smo oprezno u utakmicu jer je ulog bio velik, ali tek kad smo primili drugi gol, počeli smo igrati – kazao je voditelj naše reprezentacije Dragutin Ljubić.

Nakon što je Estonija povela sa 2:0, naši su zaigrali agresivnije te su najprije smanjili pogotkom Prpića, a na 2:2 izjednačio je Lazić. Samo 1,55 minute prije kraja suparnici su zabili za pobjedu 3:2.

– Estonci su pobijedili pogotkom koji nije regularno postignut, ali ga je sudac priznao. Suparnički je igrač klizaljkom skrenuo pak u mrežu, a sudac to nije vidio – pokušao je Ljubić pronaći razlog porazu te dodao:

– Idemo dalje, ako ćemo igrati kao danas, možemo osvojiti medalju.

U subotu je slobodan dan, a u nedjelju igramo protiv Novog Zelanda.

Ključne riječi

Komentara 3

FI
Fieldhockey
18:05 13.04.2012.

Sramota!

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
21:57 13.04.2012.

\"Idemo dalje, ako ćemo igrati kao danas, možemo osvojiti medalju.\" Ma kakvu medalju čovječe, pa vi igrat u III. rangu svjetskog hokeja. Ako ti treće mjesto u trećoj ligi smatraš broncom, ne znam što bih ti rekao...

BJ
B. Joseph
22:57 13.04.2012.

Prva liga: Rus, SWE, Ger, Nor, Lat, Dan, Ita, Cze Fin, Can, USA, Sui, Svk, Blr, Fra, Kaz Druga liga: Aut, Slo, Hun, Gbr, Jap, Ukr Treca liga: Kor, Pol, Ned, Lit, Rom, Aus Cetvrta liga: Cro, Nzl, Isl, Est, Esp, Ser

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije