Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 35:30

Hrvatska uvjerljiva protiv Tunisa u prvoj utakmici Croatia cupa

Hrvatska - Tunis
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/19
08.01.2017.
u 19:43

Naši rukometaši sutra u 18 sati igraju protiv Crne Gore.

Hrvatska rukometna reprezentacija pobjedom protiv Tunisa (35:30) je otvorila nastup na pripremnom Croatia cupu u Umagu.

Hrvatski su rukometaši kontrolirali utakmicu, a posebno je raspoložen bio napad. Izabranici Željka Babić u prvih deset minuta drugog dijela stigli su do osam golova prednosti da bi na kraju završilo s "plus pet".

Sedam golova za Hrvatsku postigao je Manuel Štrlek, dok su Stipe Mandalinić, Lovro Jotić i Zlatko Horvat zabili po četiri. Filip Ivić na golu je imao četiri obrane.

Naši rukometaši sutra u 18 sati igraju protiv Crne Gore.

Ovaj turnir posljednja je priprema uoči Svjetskog prvenstva koje je na rasporedu od 11. do 29. siječnja. Hrvatska se nalazi u skupini C s Njemačkom, Bjelorusijom, Mađarskom, Čileom i Saudijskom Arabijom, a četiri najbolje reprezentacije plasirat će se u osminu finala SP-a.

>> Babić: Vrijeme je da predstavimo naša nova kretanja za SP

Komentara 1

DU
Deleted user
21:02 08.01.2017.

lagano protiv buduće članice nato pakta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije