Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽNE PRIPREME

Hrvatska se priprema u Zadru zajedno s Nizozemskom i Švedskom

Zagreb: Muška odbojka, kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2019., Hrvatska - Albanija
Davor Puklavec/PIXSELL
29.04.2021.
u 17:30

– Nadam se da će se kompletne pripreme i kvalifikacijske utakmice održati i da neće biti nikakvih problema zbog COVID-19.

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija okupila se u Zadru, gdje će se pripremati za dva najvažnija događaja ove godine, dva kvalifikacijska turnira za odlazak na Europsko prvenstvo početkom rujna.

Prvi je turnir na rasporedu od 7. do 9. svibnja u Zadru, a u našoj skupini A tu su još Nizozemska i Švedska. Drugi se turnir igra tjedan dana kasnije u Apeldoornu, od 14. do 16. svibnja.

– Nadam se da će se kompletne pripreme i kvalifikacijske utakmice održati i da neće biti nikakvih problema zbog COVID-19 te da ćemo mi svi biti zdravi i spremni. U skupini su nam Šveđani mala nepoznanica, ali ćemo ih svakako dobro skautirati i nikako podcijeniti – rekao je kapetan Žukovski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije