Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JA VAM KAŽEM!'

Procurio video ispada Nenada Bjelice: 'Pi*** vam strinina, bit ćete gladni kruha!'

Varaždin i Osijek sastali se u 5. kolu HT Prve lige
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
29.04.2021.
u 11:54

Trener Osijeka Nenad Bjelica izgubio je živce nakon utakmice s Rijekom

Trener Osijeka Nenad Bjelica izgubio je živce nakon utakmice s Rijekom (0:0) koja se u nedjelju igrala na Kantridi.

Već smo pisali o ovom ispadu, no sada je pojavio video na kojem se vidi vidno nervozni trener Osijeka. A priopćenje kluba možete pročitati OVDJE.

– Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe. Pi*** vam strinina, da vam pi*** strinina! Je*** vas korporacija! Bit ćete gladni kruha od korporacije, ja vam kažem! Samo kad vas više ne budu trebali – vikao je Bjelica na riječki tabor.

Bjelica je svoje izlaganje završio riječima "sramota, sramota", a zatim je stao pred kamere kako bi dao izjavu nakon utakmice.

Bjelica, nekadašnji trener Dinama, očito je pod pojmom "korporacija" mislio na, kako on smatra, spregu Dinama i Rijeke. 

Video Bjeličina ispada pogledajte OVDJE, no upozoravamo da se u videu čuju psovke.

>> Pogledajte i 10 pitanja za Niku Fleiss

Ključne riječi

Komentara 52

BE
bezvrijedanyugodinar
13:44 29.04.2021.

Kaj je trebala Rijeka pustiti Osjeku da ju pobjedi?

PE
peronja
14:48 29.04.2021.

RI-DI 2:2; DI-RI 0:2; DI-RI 2:0, kako to Rijeka pušta Dinamu? OS-RI 3:0; RI-OS 1:1 RI-OS 0:0. Kako to da je Dinamo osvojio 4 boda iz tri utakmice s Rijekom, a Osijek 5 bodova? Da Rijeka ne pušta Osijeku?

BE
Berlioz
12:52 29.04.2021.

Boli ga jer su ga potjerali jer se umislio. Dinamo je nakon njega napravio još bolje rezultate s istim igračima a on je predviđao potop jer je mislio da su rezultati isključivo njegova zasluga a ne zasluga selekcije igrača i njihove igre. Sad je ljut jer nije mogao pobijediti Rijeku i neće biti prvak, pa su mu svi krivi. Bjelica, dobar si trener ali nisi onako dobar kako ti zamišljaš. S kojim klubovima si bio prvak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije