Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana Miroslavić

Hrvatska reprezentativka ljutita nakon što je izbačena iz momčadi i tvrdi: Nisam imala COVID

Europsko prvenstvo u vaterpolu za žene, Hrvatska - Rumunjska
Marko Lukunic/PIXSELL
31.08.2022.
u 15:11

"Zašto je savez odbio prihvatiti moje negativne testove, čak tri puta sam se testirala? Zašto su čekali da im se netko drugi tko ima COVID oporavi? Čini se da postoje drugi razlozi zašto se ovo radi", poručila je članica Toronto Golden Jetsa za portal Swimswam.

Kanadska Hrvatica Ana Miroslavić nije se našla na popisu u hrvatskoj ženskog vaterpolskog prvenstva u Splitu. Ispala je nakon što je bila pozitivna na koronavirus, no tvrdi da je nalaz bio pogrešan.

"Zašto je savez odbio prihvatiti moje negativne testove, čak tri puta sam se testirala? Zašto su čekali da im se netko drugi tko ima COVID oporavi? Čini se da postoje drugi razlozi zašto se ovo radi", poručila je članica Toronto Golden Jetsa za portal Swimswam.

Miroslavić tvrdi da je Hrvatskom vaterpolskom savezu dostavila tri negativna PCR testa, ali da to nije bilo dovoljno da je se vrati u momčad. Izbornik Aljoša Kunac nije se predomislio.

"Hrvatski vaterpolski savez čvrsto stoji uz izbornika i njegovog trenera i smatramo da se njegove odluke moraju poštovati. Napominjemo da razlozi ove odluke nisu osobne, već isključivo sportske prirode, kao i zaštita ostatka ekipe. Razumijemo da je vama kao sportašici teško prihvatiti ovakav rasplet, ali odluka je donesena i molim vas da je poštujete, kao i ostale djevojke koje su bile na pripremama i nisu dobile priliku igrati za reprezentaciju", poručili su iz saveza.


 

Komentara 3

Avatar argus100
argus100
15:35 31.08.2022.

Hrvatska reprezentativka izbačena iz momčadi.???? Izbacimo uljeza u rečenici.

ST
Starotopoljanin
16:17 31.08.2022.

E moja draga tvoji pcr testovi nisu bitni,bitni su komunisticki uljezi ,vezaa ti koja iz Kanade i veliki domoljub nemas mjesta u ovoj Hrvatskoj. Koju ti i svi Hrvatski stranci toliko volite,ali nemate mjesta.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
15:40 31.08.2022.

Politika kao i obično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije