Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za EP košarkaša

Hrvatska bolja od Crne Gore na Adecco cupu Ex-Yu zemalja

dontaye draper
Sanjin Strukić/Pixsell
06.08.2011.
u 23:59

Hrvatska muška košarkaška reprezentacija uspješno je otvorila nastup na Adecco cupu, turniru Ex-Yu zemalja u Ljubljani

U prvoj utakmici izabranici Joke Vrankovića bili su bolji od Crne Gore 85:71. Momčadi kao da su podijelile četvrtine, pa su prva i treća pripale Crnogorcima, a druga i četvrta našim košarkašima, s tim da su Hrvati svoje četvrtine dobivali uvjerljivije. Gusto je bilo negdje do sredini zadnje dionice kad Hrvatska pri rezultatu 71:67 za nas zabija dvije uzastopne trice (Bogdanović i Tomas) te lomi utakmicu.

Prvo ime naše reprezentacije protiv Crne Gore bio je Bojan Bogdanović sa 25 koševa, Draper je ubacio 13, a tomu je dodao i pet asistencija. Posebno dobru i raznovrsnu utakmicu odigrao je Damir Markota sa devet koševa, sedam skokova i pet asistencija. Kod naših protivnika Dragičević je zabio 19 koševa.

Drugu utakmicu skupine A, Hrvatska igra u ponedjeljak sa domaćinom Slovenijom.

Prve dvije momčadi iz obje skupine razigravaju za naslov, a treće i četvrte za poredak od trećeg do šestog mjesta.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije