Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ispunio očekivanja

Hrvati ostali bez trenera koji je za otpremninu dobio 25 milijuna eura

Ivan Perišić i Marcelo Brozović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
30.05.2019.
u 13:08

Tako će hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović, ali i Šime Vrsaljko (ukoliko ostane u Interu nakon posudbe iz Atletica) od iduće sezone slušati zapovijedi novog stratega

Luciano Spalletti više nije trener milanskog Intera, objavio je klub jutros na svojem Twitter profilu. Talijanski stručnjak, koji je Nerazzurre preuzeo na ljeto 2017. poprilično iznenadno je raspušten svojih dužnosti nakon što je uspio klub dovesti do četvrtog mjesta koje vodi u Ligu prvaka, što je klubu na početku završene sezone bio glavni cilj. 

Istina je, međutim, da popularni ćelavac nije imao omjer s Interom (točno 50 posto pobjeda) kao što je imao s Romom (59 posto) i Zenitom (57 posto), no ispunjavao je sve ono što se od uprave kluba od njega tražilo.

>> Najskuplji na svijetu! Pogledajte 'zvijer' koju je Cristiano kupio od samo jedne plaće

Ivan Perišić i Marcelo Brozović
1/13

Bez obzira na to, 60-godišnji Spalletti neće previše tugovati zbog otkaza jer je imao ugovor do 2021. godine što znači da će mu milanski gigant morati isplatiti otpremninu tešku čak 25 milijuna eura.

Tako će hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović, ali i Šime Vrsaljko (ukoliko ostane u Interu nakon posudbe iz Atletica) od iduće sezone slušati zapovijedi novog stratega, a talijanski La Gazzetta dello Sport piše da je za Spallettijevog zamjenika već izabran bivši trener Juventusa i Chelseaja te bivši izbornik talijanske reprezentacije Antonio Conte koji bi na svojem novom radnom mjestu javnosti trebao biti predstavljen sutra. 

>> Pogledajte sve o herojima koji su Dinamu osigurali europsko proljeće nakon 49 godina u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije