Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ

Hrvat proživio pravu dramu uoči finala Europskog prvenstva: Noć prije nastupa ukrali mu svu opremu

Screenshot: Instagram
25.03.2024.
u 13:13

- Mrzim isprike, ali to što mi je sva oprema ukradena noć prije utrke za medalju stvarno mi je otežalo nastup - napisao je Martin Dolenc

Martin Dolenc ovoga će ljeta predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Parizu. Dolenc, inače svjetski priznati kitesurfer, podijelio je sa svojim prijateljima i fanovima na Instagramu čudnu dogodovštinu uoči, ni manje ni više, finala Europskog prvenstva u Formula Kiteu u Španjolskoj. Ispalo je, kako je naveo, da su mu ukrali baš svu opremu koja mu je bila potrebna za nastup.

- Mrzim isprike, ali to što mi je sva oprema ukradena noć prije utrke za medalju stvarno mi je otežalo nastup - napisao je Dolenc na Instagramu uz dodatak da je u finalu nastupio s posuđenom daskom i zmajem. To ga je dovelo do petog mjesta, a zahvalio se kolegama na posuđenoj opremi.

Dolenc je 2017. godine uzeo europsko zlatlo u slalomu, a četiri je puta u karijeri bio svjetski juniorski prvak. Na svojoj Instagram-objavi opisao je detalje toga što je sve prošao zadnjih dana. Podijelio je i to da je kradljivac pronađen zahvaljujući HPS-uređaju za praćenje koji je bio u zaštitnom prsluku poljskog predstavnika te da je sada u pritvoru.

Komentara 1

PO
poluprovokator
13:35 25.03.2024.

Ostavit lopova u tom prsluku na pučini 50nm od kopna da malko razmisli što je napravio čovjeku koji je mnogo napora i novca uložio u svoj talent. Glavu gore Martin!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije