Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA PLANA

Hrgovića su ponovo izigrali! Hrvat ostao bez meča karijere

London: Filip Hrgovi? nokautom u 12. rundi svladao Australca  McKeana
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/6
03.02.2024.
u 08:31

Filip Hrgović će prije borbe za titulu teškog prvaka u teškoj kategoriji po IBF-u morati nastaviti svoj pohod skupljanja pobjeda nad borcima većeg profila i poznatijeg imena

Svijet boksa je u petak popodne doživio novi preokret i zaplet, a sada dolazi vrlo razočaravajući rasplet. Tyson Fury, prvak teške kategorije po WBC-u, otkazao je meč protiv Oleksandra Usika zbog posjekotine zadobivene na treningu.

Tako je dugo očekivani meč za ujedinjenje svih titula teške kategorije propao, no odmah nakon toga objavljeno je kako je kandidat za zamjenu u meču večeri upravo Filip Hrgović. Hrvat je osvojio naslov izvanrednog prvaka teške kategorije po IBF-u i čeka svoju priliku da napadne pojas ukrajinskog boksača.

VEZANI ČLANCI:

Naposljetku, čak je i ovo propalo. Boksački novinar Michael Benson je na društvenim mrežama objavio da je Turki Al-Sheikh odlučio odgoditi cijeli događaj te odrediti drugi datum za održavanje meča. Svi oni koji su kupili karte dobit će povrat novaca, navodi Benson.

Hrgović će tako vjerojatno morati odraditi još pokoji meč dok čeka borbu karijere. Podsjetimo, titulu izvanrednog prvaka i obaveznog izazivača Hrgović je osvojio pobjedom nad Demseyem McKeanom prošle godine, a od tada je svladao i Marka Morija. Sada traži protivnike većeg profila i poznatijeg imena te čeka rasplet drame među prvacima.

VIDEO Loše vijesti za Filipa Hrgovića, opet su ga preskočili

Komentara 12

Avatar majkuvam
majkuvam
09:24 03.02.2024.

Profesionalni boks je jednako prljav i pokvaren kao politika.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
10:36 03.02.2024.

Kakav je to sport u kojem nema točne tablice i poretka, u kojem se ne zna koje mjesto na tablici se mora boksati s drugim mjestom na tablici ? Meni se čini da tu pravila nema i da to nije sport jer se njih 3-4 mogu boriti između sebe 1000 borbi. Možeš biti u top 5-10 dugi niz godina i nikad se ne boksati s najbolja 3.

DA
darwil
09:12 03.02.2024.

Hrga pozovi ti Furya da dođe boksat u Poganu vlaku pa da vidimo da li će odustati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije